Welt Imobiliare Cluj - vanzari si inchirieri apartamente, case, spatii comerciale, birouri, spatii industriale, hale si spatii de depozitare in Cluj http://www.weltimobiliare.ro <![CDATA[Apartament 2 camere, 50 mp, decomandat, Zorilor]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament cu 2 camere situat in Zorilor.

#Apartamentul dispunde de o suprafata de 50 metri patrati, fiind dispus dintr-o sufragerie, un dormitor, o bucatarie, o baie, un hol si un balcon.

Acesta se inchiriaza complet mobilat si utilat si dispune de centrala termica proprie.

Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati.]]>
Thu, 06 May 2021 17:38:11 +0300
<![CDATA[Apartament cu doua camere, decomandat, Muzeul Apei, Floresti]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu 2 camere, decomandat, in #Floresti, strada Plopilor, la 5 minute de mijloacele de transport in comun si facilitati.

#Apartamentul este situat la etajul 2 intr-un imobil finalizat in anul 2015, izolat termic si fonic pe exterior, construit cu materiale de calitate si securizat cu interfon la intrarea in scara.

Dispune de o suprafata utila de 52 mp+un balcon inchis si este compartimentat in living, bucatarie inchisa, dormitor, baie, hol si balcon. Se vinde cu mobilierul din bucatarie si este locuinta perfecta pentru familii de tineri sau pentru investitie in vederea inchirierii.

Finisajele interioare includ parchet, gresie, faianta, usi interioare, ferestre PVC cu geam termopan, centrala termica proprie si usa metalica la intrare iar #apartamentul nu necesita investii considerabile.

Poate fi achizitionat in varianta cash sau prin credit ipotecar. Pentru mai multe detalii si programare vizionari, nu ezitati sa ne contactati! Merita vizionat!

ID-P27396
]]>
Thu, 06 May 2021 17:37:18 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, decomandat, finisat, Manastur, Almasului]]> #Welt #Imobiliare va ofera pentru cumparare acest #apartament spatios de 3 camere, 65 mp, decomandat, situat la etaj intermediar intr-un imobil de 4 etaje din cartierul Manastur. Blocul este reabilitat termic. #Apartamentul se vinde finisat, cu centrala termica, geamuri termopan, usa metalica la intrare si cu bucataria mobilata si partial utilata (aragaz, hota). Are doua bai, din care una cu geam. Statiile de troleibuz si tramvai sunt situate la 2 minute de mers pe jos. Zona este una linistita, Parcul Primaverii se afla in imediata apropiere. Ideal ca investitie, putand fi usor inchiriat, sau ca locuinta! Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va rugam sa ne contactati! ID P28165]]> Thu, 06 May 2021 17:27:21 +0300 <![CDATA[Apartament o camera, 34 mp, loc parcare, aer conditionat, Manastur]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament cu o camera situat in cartierul Manastur in apropiere de Kaufland si USAMV.

#Apartamentul dispune de o camera cu canapea extensibila, televizor, o bucatarie, o baie, si un hol.

Acesta se inchiriaza complet mobilat si utilat si dispune de centrala termica proprie, aer conditionat, si un loc de parcare inclus in pret.

Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati.]]>
Thu, 06 May 2021 17:25:03 +0300
<![CDATA[Zona UMF - Apartament de 4 camere decomandat, strada Pasteur]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare #apartament cu 4 camere, situat in #Cluj-#Napoca, zona Louis Pasteur

Pozitionat la etajul 3 al unui imobil cu 4 etaje, #apartamentul este compartimentat din 4 camere decomandate, 2 bai, 1 bucatarie,1 balcon si 1 camara.


Acest #apartament reprezinta o optiune ideala pentru investitie, fiind pozitionat intr-o zona excelenta pentru studentii la UMF.


Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ma contactati!
]]>
Thu, 06 May 2021 17:17:40 +0300
<![CDATA[Casa individuala, teren 1000mp, front 20m, Corneliu Coposu]]> #Welt #Imobiliare va aduce in atentie posibilitatea achizitionarii unei proprietati, situata in #Cluj #Napoca, in Cartierul Dambul Rotund, in apropiere de Autogara.

#casa din caramida, singura in curte, cu acces auto, construita pe un #teren de 1000 mp, cu front la strada de 20 m.
#casa este din caramida, acoperita cu tigla, compusa din 2 camere si bucatarie.
Terenul dispune de o gradina generoasa si loc de parcare in curte.
Se afla intr-o zona linistita, la 10 minute de gara. #casa este racordata la apa, gaz, canal, curent electric.

P24439
]]>
Thu, 06 May 2021 16:59:49 +0300
<![CDATA[Apartament modern 2 camere, 60 mp, mobilat de lux, Manastur]]> #Welt #Imobiliare va ofera pentru cumparare acest #apartament modern de 2 camere, cu o suprafata utila de 60 mp, plus 1 balcon cu o suprafata de 9 mp. #Apartamentul se vinde finisat, utilat si mobilat de lux. Este situat intr-un imobil deosebit cu 2 etaje, intr-o zona linistita din cartierul Manastur. Incalzirea se realizeaza cu centrala termica proprie, iar imobilul este izolat termic. Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va rugam sa ne contactati!]]> Thu, 06 May 2021 16:59:42 +0300 <![CDATA[Apartament 4 camere, decomandat, etaj 3, cartier, Zorilor, zona USAMV]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament cu 4 camere, decomandat, situat la etajul 3 al unui bloc cu 4 etaje, cartier ZORILOR, zona Pasteur.
Cu o suprafata utila de 78 mp, #apartamentul este compartimentat astfel: antreu, hol, camara, debara, beci, bucatarie, 2 bai, 1 balcon, sufragerie, 3 dormitoare. Finisajele sunt clasice.
#Apartamentul este situat in cea mai buna zona, foarte aproape de Facultatea de Medicina. Pentru mai multe detalii sau vizionari, nu ezitati sa ne contactati. P28190]]>
Thu, 06 May 2021 16:56:06 +0300
<![CDATA[Super oferta! Vanzare apartament cu 2 camere, Primaverii, Manastur]]> Cel mai bun pret!
#Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare un #apartament cu 2 camere, semidecomandat, situat la parterul unui bloc cu 4 etaje, in Manastur, zona Primaverii, #casa Piratilor. #Apartamentul, cu o suprafata utila de 36 mp, se compune din: antreu, bucatarie, camera de zi, dormitor, baie cu cada si geam, debara. Este finisat clasic. Este dotat cu calorifere din fonta si usa metalica de acces. #Apartamentul este situat intr-o zona linistita, cu mult spatiu verde, aproape de transportul public si de zonele comerciale adiacente. Se vinde nemobilat si neutilat. Pentru mai multe detalii sau vizionari, nu ezitati sa ne contactati. P27999]]>
Thu, 06 May 2021 16:55:35 +0300
<![CDATA[Apartament de 3 camere, etaj 3/4, centrala proprie, zona McDonald's]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament de 3 camere, in cartierul Manastur, zona linistita si accesibila.

#Apartamentul are o suprafata de aprox. 45 mp si este compartimentat astfel: 2 camere decomandate, living, bucatarie, baie, hol, debara si SAS.

Dotat cu centrala proprie, gamuri termopan.

Loc de parcare cu abonament la primarie.]]>
Thu, 06 May 2021 16:15:02 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament 3 camere, 66mp, cartier, Grigorescu]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare un #apartament cu 3 camere, decomandat, situat la etajul 4 al unui bloc cu 4 etaje, anvelopat termic si hidroizolat, in cartierul Grigorescu, zona Petuniei. Suprafata utila de 66 mp, este compartimentata in: hol, 3 camere, bucatarie, 2 bai, debara, 2 balcoane. #Apartamentul este finisat, mobilat si utilat modern. Este dotat cu centrala termica individuala, geamuri termopan si usa metalica de acces. #Apartamentul se afla aproape de transportul public si de punctele de inters din zona: Sala Sporturilor, Parcul Rozelor, . Pentru mai multe detalii sau vizionari, nu ezitati sa ne contactati. P28183]]> Thu, 06 May 2021 16:12:02 +0300 <![CDATA[Apartament 2 camere 63 mp + 22 mp terasa, Dambul Rotund]]> Va propun spre #vanzare un #apartament semidecomandat, situat la etaj intermediar in cartierul Dambul Rotund.

#Apartamentul este compus din hol, living cu bucatarie, dormitor, baie cu geam si o terasa generoasa de 24 mp.

#Apartamentul se vinde de pe firma, este semifinisat cu centrala termica proprie si incalzire prin pardoseala, videointerfon, usa metalica la intrare, etc.

Parcarea subterana costa 6300€.

Pentru mai multe detalii si vizionari va stau la dispozitie.]]>
Thu, 06 May 2021 16:09:57 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere semidecomandate Centru]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere #apartament de 2 camere semidecomandate, zona Andrei Saguna.

#Apartamentul are suprafata utila de 45 mp este compartimentat astfel: living deschis cu bucatarie, dormitor, baie, hol, balcon, dressing.

#Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat.
Pentru detalii si vizionari contactati-ne.

P12802]]>
Thu, 06 May 2021 16:05:22 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, 55,15 mp utili, Dambul Rotund, proiect nou, zona accesibila]]> #Welt #Imobiliare va ofera la #vanzare un #apartament de 2 camere semidecomandat, cu o suprafata de 55.15 mp utili, situat in cartierul Dambul Rotund, intr-o zona accesibila, la 2 minute de statia de autobus, si la cateva minute de toate punctele de interes din zona: magazine, scoli, autogara etc.
#Apartamentul face parte dintr-un proiect nou, cu finalizare in septembrie 2020, care este format din P + 5 Etaje+ etaj retras. Realizat cu materiale de cea mai buna calitate, #apartamentul se va preda la stadiul de semifinisat, cu toate utilitatile trase la pozitie, centrala termica proprie, calorifere, sapa autonivelanta, o mana de glet, tamplarie pvc. usa metalica la intrare.
Pretul este negociabil in functie de modalitatea de plata a clientului.
Exista posibilitatea de a achizitiona si o parcare subterana la 6000 euro.
Pentru detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati.]]>
Thu, 06 May 2021 16:00:21 +0300
<![CDATA[Garsoniera, 30 mp, Studium Green, Intre Lacuri]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere o garsoniera situata in ansamblul Studium Green, in zona Intre Lacuri, la 5 minute de Iulius Mall.

Garsoniera dispune de o suprafata de 30 mp, cu un pat matrimonial, o bucatarie mobilata si utilata, o baie si un balcon.

Se afla in vecinatatea facultatii FSEGA.

Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati.]]>
Thu, 06 May 2021 15:47:28 +0300
<![CDATA[Oferta UNICA! Apartament cu 3 camere, 2 bai, balcon, Plopilor]]> Va oferim spre cumparare un superb #apartament situat in zona ideala, la cativa pasi de mijloacele de transport in comun, la cateva minute de mers pe jos de parcul central si Platinia.

#Apartamentul are suprafata TOTALA de aprox. 80 mp si este compartimentat astfel: bucataria spatioasa, 2 bai, hol, 3 camere sptioase si balcon.

Se vinde la stadiul din poze, usa metalica, cu centrala proprie pe #apartament.

Oportunitate de investitie sau locuinta, merita vazut!

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ma contactati!]]>
Thu, 06 May 2021 15:44:14 +0300
<![CDATA[CENTRALl! Apartament 2 camere cu Panorama, luminos, Piata Avram Iancu]]> #Welt #Imobiliare propune spre #vanzare un #apartament cu 2 camere, semidecomandat, situat la etajul 5 al unui bloc nou, construit in 2009, central, zona Dorobantilor, Tribunal.
Cu o suprafata utila 49,3 mp, #apartamentul este compartimentat astfel: antreu, living cu acces la balcon, dormitor cu aces la balcon, bucatarie, baie, balcon tip logie.
#Apartamentul este recent renovat, instatie de apa, instalatii sanitare, prize, corpuri de iluminat.
Exista posibilitate de parcare subterana cu abonament, paznic permanent la receptie.
Este dotat cu geamuri termopan si usa metalica la intrare.
#Apartamentul este pretabil pentru sediu de firme sau cabinete de avocatura.
In proximitate avem Teatrul National, Piata Avram Iancu, Catedrala Ortodoxa.
Se ofera spre #vanzare partial mobilat si utilat.
Pentru mai multe detalii sau vizionari, nu ezitati sa ne contactati.

P28086]]>
Thu, 06 May 2021 15:42:15 +0300
<![CDATA[MANASTUR - Apartament de 2 camere, decomandat, zona McDonald's]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament de 2 camere, decomandat, in cartierul Manastur, zona linistita si accesibila.

#Apartamentul are o suprafata totala de aprox.40 mp si este compartimentat astfel: 2 camere decomandate, bucatarie, baie, hol, debara.

Pentru achizitie va rog sa ne contactati.
]]>
Thu, 06 May 2021 15:24:25 +0300
<![CDATA[Inchiriere garsoniera spatioasa, 25 mp, zona Kaufland Manastur]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere o garsoniera, in zona strazii Almasului.

Cei 25 mp sunt compartimentati astfel: 1 camera, 1 bucatarie, 1 baie si un hol de acces.

Garsoniera este situata la etajul 4 a unui imobil dispus pe 4 niveluri.

Proximitate fata de Kaufland, mijloace de transport si alte puncte de interes.

Este disponibila din data de 10.05.2021.

Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.]]>
Thu, 06 May 2021 15:23:31 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, semidecomandat, 45 mp, RENOVAT, J.J. Rousseau Grigorescu]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament intr-o zona AVANTAJOASA a Grigorescului, zona strazii J.J. Rousseau/Alexandru Vlahuta.

Cei 45 mp utili sunt compartimentati astfel: 1 living, 1 dormitor, 1 bucatarie si un hol de acces. Se vinde mobilat si utilat complet.

#Apartamentul este situat la etajul 8 a unui imobil dispus pe 9 niveluri. Expunerea fiind sudica.

De asemenea, dispune de un parc propriu in fata imobilului, amenajat pentru locatari.

Este in proximitate de #casa Vikingilor, scoli, magazine alimentare, mijloace de transport si alte puncte de interes.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa ne contactati cu incredere!

]]>
Thu, 06 May 2021 15:19:27 +0300
<![CDATA[Depozit frig 4-7 grade, su 1130mp, ideal farma sau alimente, zona aeroport]]> De inchiriat un depozit frigorific cu temperatura controlata intre 2-7 grade Celsius.
Depozitul este situat in zona aeroportului si are urmatoarele caracteristici:
- H util 6m
- 2 rampe hidraulice cu sorturi TIR
- zona de receptie, facturare, #birouri
- sala de mese, vestiare, grup sanitar si dusuri
- autorizatie ISU
- suprafata utila depozitare 1.130mp
- suprafata totala #birouri 153mp.

Ideal pentru depozit farmaceutic, produse alimentare sau orice alt tip de depozitare care necesita temperatura controlata.
]]>
Thu, 06 May 2021 15:05:14 +0300
<![CDATA[Hala 1150mp la sol, birouri 150mp, 2 rampe + drive in H=10m]]> Va propun spre #inchiriere un depozit in suprafata de 1150mp la sol, #birouri de 150mp la mezanin.
Spatiul face parte dintr-un parc industrial constructie 2020 in partea de Vest a #Clujului, langa nodul de autostrada Gilau A3.
Dimensiunea halei este 24 x 48m cu inaltime utila sub grinda de 10m.
Calitatea materialelor si executiei se imbina cu specificatiile tehnice de ultima generatie.
Ventiloconvectoare, iluminat LED, sprinklere, trape automate, podea cu incarcare 5to/mp, #birouri si vestiare livrate la cheie.
Spatiul dispune de 2 rampe hidraulice cu andocare, usa drive-in si acces pietonal.
Posibilitate de adaptare a spatiului in functie de necesitatile chiriasului.]]>
Thu, 06 May 2021 15:04:40 +0300
<![CDATA[Garsoniera, 32 mp, aer conditionat, Zorilor, 5 minute de UMF]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere o garsoniera situata la 5 minute de mers pe jos de UMF.

Aceasta are o suprafata de 32 metri patrati, si este dotata cu pat matrimonial, televizor, aer conditionat si centrala termica proprie.

Se inchiriaza complet mobilata si utilata.

Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati.]]>
Thu, 06 May 2021 15:02:01 +0300
<![CDATA[Apartament cu 3 camere, cartier Manastur]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare un #apartament cu 3 camere confort 1. Imobilul este pozitionat intr-o cladire cu 4 niveluri.
Zona este linistita si accesibila, cu multe spatii verzi si parculete pentru copii.
Suprafata utila este de 66 mp, #apartamentul fiind compartimentat astfel: sufragerie, 2 dormitoare, bucatarie, baie, hol.
#Apartamentul dispune de 1 balcon si de o boxa la subsol cu suprafata de 20mp.
Imobilul se vinde partial utilat si partial mobilat, dupa cum doresc cumparatorii.
Datorita pozitionarii catre soare, #apartamentul este luminos si primitor. P4691


Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.]]>
Thu, 06 May 2021 14:49:42 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, 90mp, parcare, Marasti]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament cu 3 camere situat in zona Piata Marasti.

#Apartamentul dispune de o suprafata de 90 metri patrati, fiind dispus dintr-un living spatios, o zona de dining, 2 dormitoare separate, o bucatarie, 2 bai si un hol.

Acesta se inchiriaza complet mobilat si utilat si dispune de un loc de parcare.

Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati.]]>
Thu, 06 May 2021 14:46:16 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament cu 3 camere decomandat in Manastur, zona NORA]]> Oferim spre #vanzare #apartament cu 3 camere in Manastur, zona strazii Mehedinti.

#Apartamentul este amplasat la parterul unui bloc si este compus din 3 camere, bucatarie, hol si baie.

Este finisat modern si se vinde complet mobilat si utilat.

Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Thu, 06 May 2021 14:29:04 +0300
<![CDATA[Apartament renovat, 2 camere, decomandate, etaj intermediar, zona Calea Floresti]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare un #apartament cu 2 camere decomandate, situat la etaj intermediar, strada Calea #Floresti.

Suprafata utila totala este de 51 mp, iar #apartamentul este compartimentat astfel: 2 camere, baie, bucatarie, hol si balcon.

Pentru detalii si vizionari va stau la dispozitie!]]>
Thu, 06 May 2021 14:25:06 +0300
<![CDATA[Apartament cu 2 camere decomandat, mobilat si utilat modern, Eroilor,Floresti]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu doua camere, finisat, in #Floresti, strada Eroilor, zona Penny Market, la 5 minute distanta de mijloacele de transport in comun si facilitati.

#Apartamentul este situat la parter intr-un imobil finalizat in anul 2016, izolat termic pe exterior, construit calitativ si securizat cu interfon.

Are o suprafata utila de 50 mp si este compus din living, bucatarie, dormitoare, hol si baie si un balcon de aproximativ 10 mp dispus pe toata lungimea #apartamentului.

Finisajele interioare sunt moderne si includ parchet, gresie, faianta, usi interioare, ferestre PVC cu geam termopan iar incalzirea se face printr-o centrala termica proprie.

Se vinde mobilat si utilat complet iar in pretul solicitat se include si un loc de parcare cu CF propriu. Se accepta si plata prin credit ipotecar. Pentru mai multe detalii si programare vizionari, nu ezitati sa ne contactati!

ID-P28171]]>
Thu, 06 May 2021 14:17:29 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, 54 mp + terasa 20 mp, prima inchiriere, pe strada Soporului]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere un #apartament cu 2 camere pe Soporului, semidecomandat, intr-un bloc nou aproape de baza sportiva Gheorgheni, aproape de magazine, Iulius Mall.

Situat la etajul 8 din 10, este compartimentat in living cu bucatarie, hol, dormitor, baie si terasa de 20 mp.

#Apartamentul este superfinisat, mobilat modern si utilat complet, ideal pentru pretentiosi.

#Apartamentul dispune si de un loc de parcare subteran.

Pentru detalii si vizionari, nu ezitati sa ne contactati.]]>
Thu, 06 May 2021 14:16:15 +0300
<![CDATA[Apartament tip Garsoniera 30 mp, confort sporit, ideal investitie, semicentral]]> Va oferim spre #vanzare o garsoniera confort sporit situata in cartierul Marasti, zona piata Marasti.

Garsoniera are suprafata utila de 30 mp, este situata la parter inalt.

Este in imediata apropiere de mijloacele de transport in comun, magazine, scoli, farmacii, piata, la 10 minute de FSEGA, Iulius MALL.

Ideala atat pentru investitie.


Pentru mai multe detalii astept sa ne contactati.]]>
Thu, 06 May 2021 14:06:59 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, decomandat, zona Iulius Mall, FSEGA, Gheorgheni]]> #Apartament 2 camere in Gheorgheni, aproape de Iulius Mall.

Se afla la parter inalt, are suprafata totala de 58 mp si este compus din 2 camere decomandate, bucatarie, hol si baie.

Zona in care se afla #apartamentul permite accesul facil catre mijloacele de transport in comun, magazine, Iulius Mall, FSEGA, baza sportiva Gheorgheni.Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati]]>
Thu, 06 May 2021 14:04:17 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, 65 mp, 2 balcoane, finisat, mobilat modern, Buna Ziua]]> Va oferim pentru cumparare acest #apartament modern de 2 camere, situat intr-un ansamblu rezidential nou din cartierul Buna Ziua.

La suprafata utila de 65 mp se adauga 2 balcoane de 12 mp.

#Apartamentul este compus din living cu bucatarie, dormitor, baie si dressing.

Se vinde utilat si mobilat, cu finisaje de calitate.

Parcarea subterana cu CF este inclusa in pret.

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ma contactati!

ID P19479]]>
Thu, 06 May 2021 14:03:44 +0300
<![CDATA[Inchiriere Apartament cu o camera, zona centrala, strada Ploiesti]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #apartament cu o camera situat in zona centrala a orasului, pe strada Ploiesti.
#Apartamentul este pozitionat la parterul unui imobil cu 2 etaje, se defasoara pe o suprafata de 42 mp si se ofera complet mobilat si utilat conform imaginilor.
Compartimentarea este foarte practica: hol, camera separata cu usa, bucatarie separata, baie si spatiu pentru depozitare.]]>
Thu, 06 May 2021 13:46:58 +0300
<![CDATA[Apartament cu o camera, 28 mp, zona bulevardului Nicolae Titulescu]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament cu o camera situat in zona bulevardului Nicolae Titulescu.

#Apartamentul are o suprafata de 28 metri patrati, cu o camera cu un canapea extensibila, o bucatarie mobilata si utilata, o baie, un hol si o camara.

Acesta se inchiriaza complet mobilat si utilat.

Este disponibil din data de 11.05.2021.

Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati.]]>
Thu, 06 May 2021 13:35:20 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament 3 camere+garaj sub bloc, Gheorgheni, Iugoslaviei]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament cu 3 camere, in #Cluj-#Napoca, cartierul Georgheni, strada Iugoslaviei.
#Apartamentul este situat la etajul 3 intr-un imobil dispus pe 4 niveluri.
Cu o suprafata utila de 72 mp, dispune de 3 camere decomandate, trei balcoane inchise, doua bai, o bucatarie, o debara plus o boxa la subsolul blocului.
#Apartamentul are: centrala termica de #apartament, parchet din lemn masiv de stejar, gresie si faianta, geamuri cu tamplarie PVC, usa metalica la intrare. #Apartamentul are si un garaj sub bloc contra cost.
Imobilul se afla intr-o zona linistita, cu spatii verzi, aproape de magazine si mijloace de transport in comun.
Pentru detalii sau vizionari nu ezitati sa ma contactati!]]>
Thu, 06 May 2021 13:23:28 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament cu 2 camere, mansarda, Dorobantilor, 42 mp, finisat, parcare]]> #Apartamentul este situat intr-o #casa la curte comuna, in zona Dorobantilor. Acesta se afla la mansarda si are acoperisul schimbat recent. A fost renovat integral și se preda la stadiul finisat complet. Este compus dintr-un living împreuna cu bucataria, un dormitor si o baie spatioasa. Curtea si accesul la #apartament, sunt ingrijite. Acesta este excelent pentru o persoana tanara, dinamica, dornica sa aiba toate punctele majore de interes din zona centrala la distanță de mers pe jos, cat si pentru investitie in vederea inchirierii. Se poate achizitiona si #apartamentul alaturat, care este identic. Acestea sunt intabulate in cartea funciara cu titlul “pod” si nu se pot achizitiona cu credit bancar.]]> Thu, 06 May 2021 13:22:24 +0300 <![CDATA[Vanzare casa individuala, Dambul Rotund]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare o #casa cu gradina in cartierul Dambul Rotund.
#casa este edificata pe un #teren de 320 mp, din care 120 mp reprezinta amprenta la sol a #casei.
Imobilul are 3 camere decomandate, bucatarie, 2 bai, camara, pivnita, un loc de parcare acoperit.
Dispune de geamuri si usi termopan, centrala proprie.
In curte are o magazie de unelte si o terasa acoperita.
Se vinde complet mobilata si utilata.
Pentru alte detalii sau programarea unei vizionari nu ezitati sa ne contactati!]]>
Thu, 06 May 2021 13:04:30 +0300
<![CDATA[Apartament tip garsoniera, Marasti, zona Expo Transilvania]]> Welt propune spre achizitie un #apartament cu o camera, de 28 mp + 4 mp balcon, zona Expo Transilvania. Compartimentarea este semidecomandata, formata din hol, baie, dormitor si bucatarie separata. Garsoniera este finisata, complet mobilata si utilata. #Apartamentul este amplasat la etajul 4 astfel fiind luminos. Se afla in apropierea mijloacelor de transport in comun, magazine alimentare, piata, banci, biserica si locuri de joaca pentru copii. Este la 15 minute de mers pe jos de Iulius Mall. Va asteptam la vizionare!]]> Thu, 06 May 2021 12:52:29 +0300 <![CDATA[Apartament 2 camere, Manastur Big]]> #Welt #Imobiliare va propune un #apartament de 2 camere, decomandat, situat in cartierul Manastur, in apropiere de Big, scoli, piata, magazine, linii de transport in comun. #Apartamentul este compus din 2 camere, bucatarie, baie, antreu, balcon. Se vinde mobilat si utilat. Pentru mai multe informatii si vizionari va rog sa ma contactati. ID P27889]]> Thu, 06 May 2021 12:51:45 +0300 <![CDATA[Vanzare apartament 2 camere, 53 mp zona Lidl, Petrom, D Rotund]]> Va prezentam un #apartament cu 2 camere, situat intr-un bloc nou, zona Calea Baciului, Lidl
Acesta are suprafata de 53 mp, plus balcon de 7mp, compartimentat in: living cu bucatarie, dormitor, dormitor hol, baie, balcon.
Finisajele sunt moderne, ultrafinisat, se vinde complet mobilat si utilat. Dispune de un loc de parcare subteran.

P28181]]>
Thu, 06 May 2021 12:51:10 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament 2 camere, ultracentral, zona Primarie]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament cu 2 camere, ultracentral, zona Casei de Cultura a Studentilor. #Apartamentul este renovat, mobilat si utilat. Este foarte aproape de facultati, mijloace de transport, banci si alte puncte de interes. #Apartamentul este superfinisat, mobilat complet, camere decomandate, ideal investitie. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati!]]> Thu, 06 May 2021 12:50:01 +0300 <![CDATA[Strada Horea - apartament 36 mp, centrala termica]]> Va propun spre #vanzare un #apartament, situat la demisol pe str Horea. #Apartamentul are suprafata utila de 36 mp si este compus din hol, baie, camera, bucatarie si #birou. Dispune de centrala termica proprie, usa metalica la intrare, geamuri termopan, parchet, gresie etc. Este ideal pentru investitie datorita pozitionarii centrale. Pentru detalii, sunati cu incredere.]]> Thu, 06 May 2021 12:49:11 +0300 <![CDATA[Apartament 2 camere, decomandat, 40 mp, etaj 1 din 10 Minerva Manastur]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament cu 2 camere decomandate in Manastur, zona Minerva. Suprafata utila de 40 mp avand urmatoarele caracteristici: doua dormitoare o bucatarie, o baie si un hol. #Apartament renovat si modernizat - mobilat si utilat complet - izolat exterior - 80 de metri pana la statia Minerva (autobuz si tramvai). Situat intr-o zona frumoasa, curata, aerisita, cu spatiu verde si copaci, parc de joaca pentru copii. La parterul blocului este: carmangerie, magazin alimentar, brutarie si produse de panificatie, farmacie, instalatii sanitare, pizzerie etc., mai exact tot ce ai nevoie gasesti. #Apartamentul este situat la etajul 1 al unui imobil cu 10 niveluri, dispune si de lift. Pentru alte detalii sau programarea unei vizionari nu ezitati sa ne contactati! P26337]]> Thu, 06 May 2021 12:43:57 +0300 <![CDATA[Apartament 4 camere, 2 bai, 90 mp, zona Calea Floresti]]> #Welt #Imobiliare va propune un #apartament de 4 camere, situat in cartierul Manastur. Compartimentarea #apartamentului este urmatoarea: living, bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, 2 balcoane. Este un #apartament finisat, se vinde mobilat si utilat, orientare SV, are suprafata utila de 90 mp+balcoane. #Apartamentul are in apropiere statii de autobuz, magazine, banci, supermarket, farmacii etc. Pentru mai multe informatii si vizionari va rugam sa ne contactati.]]> Thu, 06 May 2021 12:41:36 +0300 <![CDATA[Teren pentru casa/duplex in Floresti]]> #Welt #Imobiliare va propune spre achizitie in #teren #intravilan situat in com #Floresti in zona strazii Tautiului.

Terenul se preteaza pentru o constructie tip #casa/#duplex cu un regim de inaltime (S/D)+P+E.

Terenul are un front de cca 25 m la o strada asfaltata.

Utilitatile sunt la strada. Situatia juridica este clara.

Va asteptam.]]>
Thu, 06 May 2021 12:38:07 +0300
<![CDATA[Exclusivitate! Comision 0%! Apartament tip garsoniera, Marasti, strada Cojocnei]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre cumparare o garsoniera finisata, mobilata si utilata complet.

Suprafata utila este de 24 mp, garsoniera este compartimentata astfel: camera spatioasa, bucatarie si baie proprie.

Datorita pozitionarii, facilitatile zonei sunt numeroase, avand acces la mijloacele de transport in comun, magazine, facultati, supermarketuri, restaurante, farmacii si banci.

La 5 minute de mers cu masina se ajunge la IULIUS MALL.

Ideala atat pentru achizitie locuinta, cat si pentru investitie.

Pentru mai multe detalii sau o vizionare va rugam se ne contactati.]]>
Thu, 06 May 2021 12:21:01 +0300
<![CDATA[Apartament cu doua camere, finisat modern, zona Urusagului ]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu doua camere ultrafinisat, in localitatea #Floresti, zona strazii Urusagului, la 5 minute de mijloacele de transport in comun si facilitati.

#Apartamentul este situat la etajul intai intr-un imobil finalizat in anul 2019, izolat termic pe exterior, dotat cu lift si dispune de o suprafata utila de 50 mp + un balcon de 8 mp.

Este semidecomandat, finisajele interioare sunt de calitate superioara si spatiul ofera confort suficient pentru o familie tanara.

Se vinde nemobilat iar in pretul afisat se include si un loc de parcare in subteranul blocului cu CF propriu.

ID-P27401]]>
Thu, 06 May 2021 12:10:15 +0300
<![CDATA[Apartament cu 2 camere, strada Abatorului, Floresti]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu doua camere situat in #Floresti, zona Parc Poligon, la 4 minute distanta de mijloacele de transport in comun si facilitati.

#Apartamentul este situat la etajul trei, intr-un imobil finalizat in anul 2019, izolat termic pe exterior, securizat cu interfon, dotat cu lift si dispus S+P+3E.

Dispune de o suprafata utila de 56 mp+un balcon de 5 mp, este semidecomandat si este compus din living, bucatarie inchisa, dormitor, hol intrare, baie si balcon.

Finisajele interioare sunt moderne iar incalzirea se face printr-o centrala termica proprie. Se vinde partial mobilat si este ideal pentru investitie in vederea inchirierii sau locuinta de familie.

Pentru mai multe detalii si programare vizionari, nu ezitati sa ne contactati. In pretul solicitat se include si un loc de parcare cu CF propriu.

ID-P27694]]>
Thu, 06 May 2021 12:08:44 +0300
<![CDATA[Vanzare apatament 3 camere. Grigorescu, etaj 2, zona Casa Radio]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament cu 3 camere semidecomandate (transformat din 4 camere) aflat la etajul 2 al unui imobil cu 4 etaje din Grigorescu, zona #casa Radio.
#Apartamentul, in suprafata de 62 de mp este compartimentat in living, 2 dormitoare, bucatarie mare, camera centralei-debara, baie, balcon.
Este orientat sudic si are izolatie termica exterioara, fiind foarte eficient energetic.
In apropierea imobilului veti gasi locuri de joaca, magazinele se afla la 5 minute de bloc, la fel si statia de autobuz.
Se preteaza foarte bine atat pentru locuire cat si pentru #inchiriere la 2-3 colocatari, spatiul fiind suficient de bine compartimentat in acest sens.
Poate fi vizionat oricand, cu o programare prealabila.
Pentru alte detalii sau organizarea unei vizite la #apartament nu ezitati sa ne contactati!]]>
Thu, 06 May 2021 11:48:37 +0300
<![CDATA[Teren cu panorama in Dambul Rotund, zona Viile Nadasel]]> Teren de #vanzare in cartierul Dambul Rotund.
Zona este doar de #case si ofera o panorama superba spre oras
Orientare excelenta cu expunere sudica.
Terenul are front la doua strazi si acces de pe drum asfaltat.
Suprafata 2942 mp, front de 26 ml.
Dispune de toate utilitatile.

Puz in lucru.]]>
Thu, 06 May 2021 11:39:29 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere modern 5 min UMF]]> #Apartament cu 3 camere semidecomandat, in bloc NOU, pe Iuliu Moldovan (Zorilor) - 2 dormitoare fiecare cu #birou - se potriveste pentru studenti (vezi video prezentare)

Este foarte aproape de Facultatea de Medicina si Farmacie - la 7 min de mers relaxat, iar in apropiere (la 3 min) sunt si magazine si alte institutii.

#Apartamentul este compartimentat dupa cum urmeaza:
- hol intrare deschis cu:
- living spatios cu coltar extensibil, masuta joasa, rafturi decorative, rafturi papuci
- bucatarie open space mobilata si utilata complet cu: multe corpuri depozitare, cuptor electric, plita electrica, etc
- wc de serviciu - simplu cu vas de toaleta si chiuveta
- baie cu cada amenajata modern
- 2 dormitoare fiecare cu pat matrimonial, sifonier spatios si #birou mare.

Deasemenea, #apartamentul are expunere spre EST, NORD si VEST - deci foarte bine iluminat natural.

Pentru mai multe detalii, vezi clipul video de prezentare sau contacteaza-ne.]]>
Thu, 06 May 2021 11:39:20 +0300
<![CDATA[Casa cuplata cu teren generos de 450 mp, intabulata cu CF - Popesti]]> Profita de expansiunea orasului si bucura-te de aer curat!
#Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare o #casa cuplata in Popesti, la doar 6 km de Lidl - calea Baciului, 9 km de la Gara.
Aflata intr-o zona linistita si accesibila, cu drum asfaltat si mijloc de transport la 50 m (Statie CTP), #casa are o suprafata utila de 143 mp utili plus terase si #teren aferent de 450 mp.
Este compartimentata in living, bucatarie, #birou, baie, hol si doua terase, la parter iar la etaj 3 dormitoare si 2 bai, 2 balcoane.
#casa se ofera spre #vanzare la stadiul de semifinisat cu incalzire in pardoseala la parter si la etaj, fiind posibil ca la intelegere cu proprietarul sa se predea si finisata.
Casele cuplate au pereti individuali intre ele si izolatie de 15 cm intre cei doi pereti pentru un confort fonic ridicat.
Utilitati - apa, curent, gaz. Casele au instalate microstatii de epurare.
Certificat energetic clasa B.
ID P27024]]>
Thu, 06 May 2021 11:16:34 +0300
<![CDATA[Casa cuplata cu teren generos de 450 mp, intabulata cu CF - Popesti]]> Profita de expansiunea orasului si bucura-te de aer curat!
#Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare o #casa cuplata in Popesti, la doar 6 km de Lidl - calea Baciului, 9 km de la Gara.
Aflata intr-o zona linistita si accesibila, cu drum asfaltat si mijloc de transport la 50 m (Statie CTP), #casa are o suprafata utila de 143 mp utili plus terase si #teren aferent de 450 mp.
Este compartimentata in living, bucatarie, #birou, baie, hol si doua terase, la parter iar la etaj 3 dormitoare si 2 bai, 2 balcoane.
#casa se ofera spre #vanzare la stadiul de semifinisat cu incalzire in pardoseala la parter si la etaj, fiind posibil ca la intelegere cu proprietarul sa se predea si finisata. Casele cuplate au pereti individuali intre ele si izolatie de 15 cm intre cei doi pereti pentru un confort fonic ridicat.
Utilitati - apa, curent, gaz. Casele au instalate microstatii de epurare.
Certificat energetic clasa B.
ID P21718]]>
Thu, 06 May 2021 11:16:01 +0300
<![CDATA[OCAZIE! Apartament cu 1 camera, ULTRACENTRAL, zona Piata Muzeului]]> Se vinde #apartament cu o camera ultracentral, suprafata de 31 mp, recent renovat, mobilat si utilat, situat in zona Piata Muzeului.
Compartimentare:bucatarie, baie, living.
In afara celor 31 de metri patrati, beneficiaza de cota parte din pod si pivnita.

Merita vazut!

Pentru mai multe detalii astept telefonul dumneavoastra!


]]>
Thu, 06 May 2021 10:46:45 +0300
<![CDATA[Super Oferta! Garsoniera confort sporit, 31 mp, zona EXPO ]]> Oferim spre #vanzare garsoniera in Marasti, zona Expo Transilvania.

Garsoniera este intr-un bloc cu 4 etaje si este compusa din camera, bucatarie separata, baie, hol, debara si balcon inchis.

Ca si finisaje, are geamuri termopan, usa metalica, parchet, gresie, faianta, dar necesita renovare penru un plus de confort.

Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Thu, 06 May 2021 10:37:49 +0300
<![CDATA[OCAZIE! Apartament ideal amplasat, 70 mp, zona PLATINIA]]> #Apartament cu suprafata TOTALA 70 mp situat in zona Platinia.

Se vinde complet utilat si mobilat, in zona Kaufland, aflat la un etaj intermediar acesta are o compartimentare decomandata cu 2 camere, hol, bucatarie si balcon.

#Apartamentul se vinde si cu un garaj de 16 mp cu CF si o parcare exterioara cu abonament.

#Apartamentul este ideal pentru un cuplu.

Locatia si raportul calitate/pret fac aceasta oferta excelenta!


Nu ezitati sa ne contactati pentru a viziona acest #apartament!]]>
Thu, 06 May 2021 10:37:36 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament cu 2 camere, 50.75 mp, zona Parc Cartodrom, mobilat si utilat]]> #Apartamentul este situat la etajul 4 din 6, intr-un imobil nou recent finalizat din cartierul Gheorgheni, zona Iulius Mall. A fost ocupat doar 12 luni, avand uzura minima. Este compus dintr-un living impreuna cu bucataria, dormitor si baie. #Apartamentul este placut amenajat, calduros si luminos, datorita expunerii sud-vestice. Se vinde complet mobilat si utilat. Exista posibilitate de achizitie a unei parcari exterioare la pretul de 7000 Euro, precum si de preluarea #apartamentului cu chiriasi, chiria fiind de 360 Euro.]]> Thu, 06 May 2021 10:08:16 +0300 <![CDATA[Apartament 4 camere, ULTRAFINISAT, decomandat, 87 mp, zona Manastur]]> Va propun spre #vanzare un #apartament mobilat si utilat modern, in zona strazii Parang.

Cei 87 mp utili sunt compartimentati astfel: 3 dormitoare, 1 living, 1 bucatarie, 1 baie+WC servici, 3 spatii de depozitare si un hol de acces generos.

Se vinde mobilat si utilat partial (bucataria ramane mobilata si utilata).

Dispune de finisaje premium, cada cu hidromasaj si centrala termica in condensare cu Wi-Fi incorporat (in garantie).

#Apartamentul este situat la etajul 8 al unui imobil dispus pe 10 niveluri.

Posibilitate de parcare (abonament la primarie).

Proximitate fata de scoli, gradinite, McDonald's, mijloace de transport (5 min) si alte puncte de interes.

Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari, contactati-ne cu incredere!

]]>
Thu, 06 May 2021 09:29:10 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere decomandat, cu CT, 2 parcari, Zorilor, aproape de UMF]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare #apartament cu 3 camere, decomandat, finisat, in Zorilor.

Parter inalt peste garaje, bloc reabilitat termic, zona verde, linistita.

#Apartamentul oferit spre #vanzare este finisat cochet si este aproape de mijloace de transport in comun, magazine, scoli, fiind ideal ca si locuinta dar si ca investitie, fiind aproape de UMF.

Compartimentare: bucatarie, 2 bai, 3 dormitoare, hol, debara si balcon.

La doua minute de mers pe jos regasiti magazin non stop, Mega Image, Profi, farmacii,posta, scoli,gradinite, facultati,banci etc.

Suprafata totala 70 mp.

Pentru mai multe detalii astept sa ne contactati.]]>
Thu, 06 May 2021 07:42:39 +0300
<![CDATA[Vanzare hala in Marasti, zona Ira, teren 1600 mp, platforma betonata integral]]> Spatiul industrial de #vanzare, se afla in cartierul Marasti zona - Plevnei/Ira, zona cu activitati economic industriale.
Proprietatea este compusa dintr-o hala cu suprafata de 350 mp cu 3 incaperi de #birou adiacente, 2 grupuri sanitare si o curte betonata de 1600 mp.
Incalzirea in hala este in pardoseala si se face prin centrala termica pe gaz. Dispune si de curent trifazic, hala fiind ideala pentru activitati de productie/depozitare sediu firme, service auto, etc.
]]>
Wed, 05 May 2021 22:50:56 +0300
<![CDATA[Vanzare casa moderna in Borhanci, acces facil, panorama, 160 mp, teren 500 mp]]> Va prezint spre #vanzare aceasta #casa noua, moderna, situata in cartierul Borhanci, in partea de sus. Pozitionata la asfalt, #casa beneficeaza de acces facil, mult soare datorita expunerii sud-vestice, si ofera o frumoasa panorama asupra orasului. Suprafata #terenului este de 500 mp.]]> Wed, 05 May 2021 22:49:59 +0300 <![CDATA[Vanzare spatiu comercial, Centru, bloc nou, mezanin, geamuri catre strada, 84 mp]]> Spatiul este situat intr-un imobil nou din zona Teatrului National. Aflat la mezanin, acesta dispune de suprafata vitrata mare catre o strada intens circulata si de acces separat. Suprafata utila este de 84 mp, fiind compartimentat in 2 incaperi open space. Locatia excelenta si imobilul cu prestanta, recomanda acest spatiu ca fiind excelent pentru multiple activitati si are inclusiv potential comercial. Este excelent si pentru investitie.]]> Wed, 05 May 2021 22:47:31 +0300 <![CDATA[Imobil de vanzare, zona Tetarom I, 5900 mp, D+P+5E, 70 de parcari]]> Acest imobil reprezinta o oportunitate excelenta cu randament de peste 10%. Pentru detaliile complete si schite, nu ezitati sa ne contactati.]]> Wed, 05 May 2021 22:47:18 +0300 <![CDATA[Teren in Andrei Muresanu cu autorizatie de constructie, suprafata utila 1611 mp]]> Terenul este situat intr-o zona deosebita, a cartierului Andrei Muresanu, oferind o frumoasa panorama asupra orasului. Se vinde cu autorizatie de constructie pentru un imobil cu suprafata utila de 1611 mp, desfasurat pe 4 nivele, plus 265 mp suprafata terase.]]> Wed, 05 May 2021 22:46:28 +0300 <![CDATA[Vanzare duplex in Borhanci, 126 mp util, garaj, teren 250 mp, finalizare 2021]]> Acest imobil este pozitionat in cartierul Borhanci, in zona Romul Ladea, cu perspectiva panoramica asupra zonei, intr-un ansamblu privat de #case. Este retras de la drumul principal, la aproximativ 150 m. Locatia este superba. #casa are suprafata utila de 126 mp si #teren 250 mp. Constructia are termen de finalizare, perioada August - Septembrie 2021, iar intabularea este prevazuta pana la sfarsitul anului. Pentru schite si detalii tehnice, va stau cu placere la dispozitie.]]> Wed, 05 May 2021 22:46:06 +0300 <![CDATA[Vanzare teren cu autorizatie pentru casa individuala, 302 mp, front 14 ml]]> Terenul detine autorizație de constructie pentru o #casa individuala cu regim de inaltime P+E+Er si cu suprafata utila de 220 mp. Locatia este excelenta atat pentru locuit cat și pentru un sediu se firma. Este situat in apropiere de Interservisan, Iulius Mall si de majoritatea punctelor de interes din cartier.]]> Wed, 05 May 2021 22:45:54 +0300 <![CDATA[Inchiriere imobil premium, ultramodern, central, 1406 mp, 20 de parcari]]> Va oferim spre #inchiriere un imobil premium, situat in zona centrala, care detine multiple posibilitati de exploatare. Acesta este pretabil inclusiv pentru institutii publice. Beneficeaza printre altele, de un subsol care poate gazdui pana la 20 de parcari, lift, curte proprie, acces facil la artera principala. Este amenajat dupa ultimele standarde, incepand de la materialele folosite, pana la partea tehnica, monitorizare video, sistem de ventilatie, iluminat, securitate etc. In cazul in care prezinta interes, va putem pune la dispozitie schitele imobilului si toate detaliile tehnice.]]> Wed, 05 May 2021 22:45:36 +0300 <![CDATA[Vanzare teren cu PUZ aprobat, Dambul Rotund, zona Lidl, 523 mp, 2 fronturi]]> Terenul face parte dintr-un lot care a fost recent urbanizat, avand PUZ-ul aprobat prin HCL. Se poate depunde imediat pentru autorizatia de constructie. Terenul dispune de toate utilitatile la front.]]> Wed, 05 May 2021 22:45:22 +0300 <![CDATA[Vanzare teren zona Wonderland, 1070 mp, cu autorizatie de constructie, panorama ]]> Terenul este situat in zona noua de #case din imediata apropiere a resortului Wonderland. Acesta detine autorizatie de constructie emisa recent. Pozitia #terenului ofera o superba panorama neobturata asupra orasului. Exista avizul de racordare pentru toate utilitatile.]]> Wed, 05 May 2021 22:45:04 +0300 <![CDATA[Inchiriere spatiu elegant, zona Parcului Central, 150 mp, restaurat impecabil]]> Va propun un spatiu superb, situat in apropiere de Parcul Central, aproape de artera principala. Acesta este situat la parter si are geamuri catre strada. Beneficeaza de incaperi inalte si de un interior restaurat ireprosabil. Spatiul are 2 intrari. Este excelent pentru cabinet notarial, #birou etc.]]> Wed, 05 May 2021 22:44:52 +0300 <![CDATA[Vanzare casa spectaculoasa in Buna Ziua, ansamblu privat de lux, teren 1250 mp]]> Va prezentam o #casa deosebita, situata intr-un ansamblu unic in #Cluj-#Napoca. Aceasta face parte dintr-o comunitate de 4 #case, cu acces privat, care ofera o calitate a vieții superioara, aspect care reflecta în execuția construcției precum și în calitatea materialelor folosite.
Toti rezidentii complexului beneficiaza si de servicii de concierge.
Toate detaliile constructiei, precum si schitele se pun la dispozitia celor interesati.
Recomand vizionarea acestei proprietati, cu adevarat superbe.]]>
Wed, 05 May 2021 22:44:33 +0300
<![CDATA[Inchiriere garsoniera, Pasteur, zona UMF, etaj 1, mobilată si utilata]]> Garsoniera este pozitionata excelent, aproape de centrul de cartier Zorilor si de UMF. Blocul este bine ingrijit, iar locuinta este curata si primitoare. Dispune de masina de spalat rufe, frigider, aragaz. Este excelenta pentru studentii de la medicina.]]> Wed, 05 May 2021 22:44:20 +0300 <![CDATA[Casa in Andrei Muresanu, zona superba, piscina, teren 450 mp]]> #casa oferita spre #vanzare este situata intr-o zona superba a cartierului Andrei Muresanu, pe o strada linistita, cu #case noi in vecinatate.
#casa este dispusa pe D+P+M, avand la demisol un #apartament separat, care comunica cu gradina.
Parterul, care este la nivelul strazii, este compus dintr-un living, bucatarie, baie si terasa, iar etajul din 3 dormitoare si 2 bai.
Gradina este placut amenajata si insorita pe toata durata zilei, datorita expunerii sud-vestice.
#casa beneficeaza si de o piscina functionala.
Capatul gradinii se termina intr-un parau.
Datorita pozitionarii #caselor din vecinatate, imobilul se bucura de o intimitate excelenta.]]>
Wed, 05 May 2021 22:44:07 +0300
<![CDATA[Teren de duplex cu PUZ aprobat, 604 mp, toate utilitatile, front 22 ml]]> Va propun un #teren excelent pentru investitie in Dambul Rotund, cu PUZ aprobat, pentru un proiect de #duplex sau #casa individuala. Exista HCL emis recent. Dispune de toate utilitatile. Exista posibilitate de achizitie si a parcelei alaturate de 892 mp.]]> Wed, 05 May 2021 22:43:34 +0300 <![CDATA[Apartament cu 2 camere, bloc nou, 53 mp, Buna Ziua, zona Grand Hotel, parcare ]]> #Apartamentul este situat in cartierul Buna-Ziua, in apropiere de Grand Hotel Italia, intr-un bloc nou recent terminat.
Suprafata utila este de 53 mp.
Este compus din hol, 2 camere decomandate, bucatarie separata, baie si terasa.
Are expunere sudica.
Se preda finisat si nemobilat.
Este situat la etajul 2 din 10.
Blocul este modern, bine intretinut, echipat cu 2 lifturi pe fiecare scara.
Se poate achizitiona si parcare exterioara la pretul de 8000 de euro.]]>
Wed, 05 May 2021 22:42:58 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament cu 2 camere bloc nou, Dorobantilor, 48 mp, mobilat si utilat]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament excelent, situat in zona Dorobantilor, in partea dinspre centru. Acesta se afla intr-un bloc nou, care beneficeaza de acces privat. Are expunere catre curtea interioara, fiind ferit de zgomotul traficului si de agitatie. Este compus dintr-un hol, living impreuna cu bucataria, un dormtor separat si o baie.
Se vinde complet mobilat si utilat. Se poate achitizitiona si parcare subterana la pretul de 12.000 Euro.]]>
Wed, 05 May 2021 22:42:39 +0300
<![CDATA[Vanzare teren, Gheorgheni, zona Iulius, 436 mp, cu casa demolabila, calcan]]> #casa este situata in cartierul Gheorgheni, in apropiere de Iulius Mall.
Are urmatoarele caracteristici:
- #casa veche dar solida
- 4 camere, bucatarie, baie, beci
- suprafata utila 122 mp
- suprafata #teren 436 mp
- front 9 ml cu perete la calcan
- un loc de parcare in curte
- expunere vestica
- locatie de top.
]]>
Wed, 05 May 2021 22:42:10 +0300
<![CDATA[Vanzare casa individuala in Borhanci, 145 mp utili, garaj, teren 500 mp]]> #casa este situata in Borhanci, in prima parte a cartierului. Dispunerea este D+P+E, avand suprafata utila de 145 mp, si #terenul de 500 mp. #casa este in curs de constructie, avand termenul de finalizare prevazut pentru a doua parte a anului 2021. Aceasta se preda la stadiul semifinisat pe interior.]]> Wed, 05 May 2021 22:42:04 +0300 <![CDATA[Vanzare casa veche, Gheorgheni, front la 2 strazi, pozitie top, teren 300 mp]]> Imobilul este situat pe o strada linistita din cartierul Gheorgheni. Beneficeaza de o locatie premium, cu front la 2 strazi si calcan pe latura sudica. Terenul are suprafata de 300 mp, iar #casa, 78 mp utili.]]> Wed, 05 May 2021 22:41:59 +0300 <![CDATA[Vanzare 2 camere Gheorgheni, zona Diana, 55 mp, renovat, bloc reabilitat, etaj 3]]> #Apartamentul este situat in Gheorgheni zona Diana si are urmatoarele caracteristici:
- compartimentare: hol, bucatarie cu debara, living (cu trecere), dormitor, baie cu geam, balcon;
- expunere nordica, catre curtea interioara;
- etaj 3 din 4;
- suprafata 55.34 mp + boxa la subsol;
- bloc reabilitat termic;
- centrala termica, geamuri termopan;
- recent renovat;
- puncte de interes in apropiere: statia de bus (100m), banci, magazine, farmacii, scoala, gradinita, cresa, sala fitness, SPA.
#Apartamentul este ferit de trafic auto si de praf, inconjurat de verdeata. Blocull este bine intretinut, cu #casa de scara curata si ingrijita.
]]>
Wed, 05 May 2021 22:41:50 +0300
<![CDATA[Penthouse unic, cu panorama, Andrei Muresanu, 100 mp, 4 camere, terasa 50 mp]]> Va prezint un superb #apartament tip penthouse, situat in cartierul Andrei Muresanu, intr-o locatie superba, cu panorama unica asupra orasului.
Are urmatoarele caracteristici:
- suprafata utila 100 mp;
- compartimentare: living, bucatarie (cu posibilitate de inchidere), hol, 3 dormitoare, 2 bai (una cu cada);
- terasa 50 mp, de jur imprejurul #apartamentului;
- expunere Sud-Vest-Nord;
- predare la stadiu semifinisat in interior, terasa finisata (pardoseala flotanta) si imprejmuita cu sticla securit;
- proiect personalizat 3D, cu posibilitate de finisare conform acestuia;
- bloc mic, P+3+Er, cu doar 22 de #apartamente;
- locatie linistita, accesibila, care prevede 3 iesiri diferite din cartier;
- panorama unica asupra orasului.
]]>
Wed, 05 May 2021 22:41:46 +0300
<![CDATA[Vanzare teren de bloc in Marasti, zona Ira, 1590 mp, incadrare RrM2, CUT 1,8]]> Terenul este amplasat excelent, in zona podului Ira, retras de la strada principala si de la aglomeratie, pe o strada linistita.
Are urmatoarele caracteristici:
- incadrare PUG - RrM2;
- CUT 1.8, POT 60%;
- regim de inaltime D+P+2E+Er;
- front 12 ml in fata si 24 ml in spate;
- toate utilitatile bransate la #teren, inclusiv curent trifazic;
- #terenul este betonat integral;
- pe #teren exista o hala de 350 mp.]]>
Wed, 05 May 2021 22:41:40 +0300
<![CDATA[Casa individuala, impartita in 8 apartamente, Hasdeu, 345 mp util, teren 665 mp]]> #casa este situata in zona Hasdeu, in apropiere de complexul studentesc si are urmatoarele caracteristici:
- suprafata utila 345 mp;
- #teren 665 mp;
- curte individuala;
- pe #teren mai sunt 2 anexe (o #casa cu o camera, si o cabana de lemn cu 2 camere, ideala pentru depozitare).
- #casa este compusa din 2 corpuri, fiecare avand cate 8 #apartamente, cu intrari separate, dupa cum urmeaza:
C1: 4 #apartamente tip studio;
C2: 2 #apartamente tip studio si 2 #apartamente compuse din hol, bucatarie separata si 2 camere decomandate;
- dispune de un subsol generos si un garaj la strada;
- a fost edificata in anul 2004
- se prezinta in conditii foarte bune din punct de vedere structural, necesita doar o reimprospatare a finisajelor interioare;
- are o frumoasa gradina, intima si linistita in partea din spate;
- imobilul prezinta multiple posibilitati de exploatare; este excelent atat pentru locuit, cat si pentru investitie (#apartamente de inchiriat, regim hotelier, cabinete medicale, #birouri etc);
- exista posibilitatea de achitizite a imobilului alaturat, din partea stanga (#casa lipita la calcan, cu suprafata utila de 110 mp si #teren de 378 mp).
]]>
Wed, 05 May 2021 22:41:32 +0300
<![CDATA[Teren premium in Andrei Muresanu, 630 mp cu autorizatie imobil D+P+2E, 422 mp SU]]> Terenul este situat intr-o locatie de top a orasului, in centrul cartierului Andrei Muresanu.
Suprafata totala este de 630 mp si are front la 2 strazi (23m x 27m).
Terenul este plan.
Pe #teren exista o #casa demolabila (autorizatie de demloare emisa, vizata de comisia de monumente).
Exista proiect in curs de autorizare pentru un imobil S+P+2E, impartit in 7 #apartamente, avand suprafata utila totala de 639 mp, din care 217 mp sunt la subsol.
Imobilul proiectat se preteaza atat pentru aparthotel, cat si pentru sediu de firma sau locuinta pentru 2 familii.
]]>
Wed, 05 May 2021 22:41:26 +0300
<![CDATA[Vazare casa individuala in Buna-Ziua, ansamblu privat de lux, teren 527 mp]]> #casa deosebita situata intr-un ansamblu unic in #Cluj-#Napoca. Aceasta face parte dintr-o comunitate da 4 #case, cu acces privat, care beneficeaza de o multitudine de aspecte de calitate a vieții care s-au reflectat apoi în execuția construcției precum și în calitatea materialelor folosite. Toti rezidentii complexului beneficeaza si de servicii de concierge.
Toate detaliile constructiei, precum si schitele se pun la dispozitia celor interesati. Recomand vizionarea acestei proprietati, cu adevarat superbe.]]>
Wed, 05 May 2021 22:41:20 +0300
<![CDATA[Inchirere apartament cu o camera, Centru, zona Platinia, USAMV, 40 mp, garaj]]> #Apartamentul de inchiriat se afla intr-un bloc nou din zona Platinia. Este compus dintr-o camera, bucatarie, baie, balcon. Este orientat vestic. Dispune si de o parcare subterana.]]> Wed, 05 May 2021 22:41:12 +0300 <![CDATA[Apartament 4 camere, ansamblu de lux, 95mp, terasa de 21 mp, Buna Ziua]]> #Apartamentul este situat in cel mai modern ansamblu rezidential de pe piata imobiliara din #Cluj-#Napoca. Este vorba de 2 blocuri cu 34 de #apartamente de 3 si 4 camere si 5 #case individuale, intr-o comunitate exclusivistă care inglobeaza mutiple facilități cu uz exclusiv pentru membrii comunității, cum ar fi:
- părculeț verde cu băncuțe și mese pentru socializare și diverse activități;
- spatiu amenajat special cu grătar fără cărbuni;
- spațiu de joacă pentru copii;
- spații de depozitare în boxe individuale din subsolul fiecărui bloc;
- mașini electrice de spălat rufe cu uscător în spațiu special amenajat;
- diferite servicii de mentenanta, concierge și asistență tehnica;
- servicii de securitate;
- stradă privată cu barieră acces și monitorizare portar 24/7;
- servicii supraveghere și camere CCTV cu monitorizare profesională pentru intervenții;
- comunicare video cu portarul și vizitatorii aflați la intrarea în bloc.
#Apartamentele din punct de vedere tehnic, beneficeaza de cea mai buna executie si de materiale de top. Pardoselile, pereții dintre #apartamente, precum și cei dinspre spațiile comune sunt realizați cu zidărie dublă și panouri fonoabsorbante la care se adaugă o folie de izolație fonică profesională care asigură că sunetele nu traversează prin pereți.
Pozele din anunt prezinta ansamblul in intregime si nu sunt facute doar intr-un singur #apartament.
]]>
Wed, 05 May 2021 22:41:05 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, zona Titulescu, 65 mp, parter din 4 etaje, bloc reabilitat]]> #Apartamentul este situat in cartierul Gheorgheni, la parter din 4 etaje. Blocul este reabilitat termic, având #casa scării și împrejurimile bine întreținute.
#Apartamentul este compus din 3 camere, bucatarie, baie, cu suprafata de 65 mp. Expunerea este Sud-Nord. Se vinde complet mobilat si utilat. Locatia este excelenta, având in proximitatea
fata de magazinele de cartier, bănci, farmacii, statii de bus, scoli, gradinite, precum și Iulius mall.]]>
Wed, 05 May 2021 22:41:00 +0300
<![CDATA[Platforma industriala betonata 4.9ha in Apahida, 3 linii CFR]]> Proprietate industriala de #vanzare situata in Apahida, jud. #Cluj.
Localizat la 2.6km spre Cojocna de la trecerea de cale ferata din Apahida.
Suprafata totala a #terenului este de 48950mp, ingradit in totalitate si cu un procent de aproximativ 50% din intreaga suprafata de platforme betonate.
Exista 3 linii de cale ferata legata la magistrala CFR care pot fi utilizate si repuse in functiune.
Utilitatile sunt apa, curent, sistem de canalizare.
Proprietatea poate fi transformata usor in statie de betoane, ferma de animale, spatii de depozitare sau productie, centru logistic etc.]]>
Wed, 05 May 2021 18:47:22 +0300
<![CDATA[COMISION 0%! Apartament cu 4 camere, 96 mp, etaj 1, finisat, zona BMW, 1300E/mp]]> Vindem #apartament cu 4 camere, situat la etajul 1.

#Apartamentul are o suprafata utila totala de peste 100 mp, distribuita in:- 3 dormitoare decomandate- 2 bai- 1 camera tehnica- living spatios cu bucataria- terasa de 18 mp, hol, dressing.

Raportat la preturile din zona, aceasta oferta este excelenta!

Parcare disponibila.

Pentru mai multe informatii si vizionari va rog sa ma contactati.]]>
Wed, 05 May 2021 18:44:18 +0300
<![CDATA[Teren industrial Tetarom III, 23112mp intravilan, acces utilitati, PUD]]> De #vanzare un #teren industrial situat langa parcul Tetarom III in localitatea Jucu de Mijloc.
Suprafata totala de 23.112mp, front 136m
Teren #intravilan
Acord dat de parcul Tetarom pentru conectarea la utilitati.
Exista extras Certificat de Urbanism, se cere PUD pentru constructie.
POT maxim 60%
CUT maxim 1.5
Administratie Bontida
]]>
Wed, 05 May 2021 18:39:51 +0300
<![CDATA[Depozit - Hala 4000mp Clasa A, nod Gilau autostrada A3]]> Va propun spre #inchiriere un depozit Clasa A in suprafata de 4000mp utili la sol, #birouri 340mp finisat la cheie.
Spatiul face parte dintr-un proiect industrial logistic finalizat si ocupat, acesta fiind ultimul spatiu disponibil.

Structura interioara a stalpilor este de 12x24m cu inaltime utila sub grinda de 10m.
Sunt prevazute 4 rampe hidraulice de andocare si 2 usi drive-in si #casa scarii cu acces pentru partea de #birouri.

Zona de parcare autoturisme pentru personal si clienti, parcare TIR si zona de manevra.
Autorizatie ISU, sprinklere, trape de fum, pereti despartitori rezistenti la foc, podea beton elicopterizat.


]]>
Wed, 05 May 2021 18:27:33 +0300
<![CDATA[Garsoniera 11mp, Gheorgheni, renovata recent]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere o garsoniera de 11 mp situata in Gheorgheni.

Aceasta este complet renovata, cu mobila si electrocasnice noi.

Se afla in apropiere de mijloacele de transport in comun.

Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati.]]>
Wed, 05 May 2021 18:06:02 +0300
<![CDATA[Imobil 158mp open space, parcari, curte 800mp, zona The Office Marasti]]> De inchiriat un imobil (#casa) singur in curte situat langa The Office in Marasti
Suprafata interioara este de 158mp open space, pivnita din zidarie cu bolta 26mp, terasa
Curtea generoasa de aproximativ 800mp ofera multe locuri de parcare, zona verde, spatiu de joaca sau depozitare
Interiorul a fost renovat in urma cu cativa ani. Ultima destinatie a spatiului a fost restaurant (exista curent trifazic, tubulatura pentru hota)
Destinatia in CF este rezidentiala
Locatie are un potential deosebit pentru chiriasul potrivit]]>
Wed, 05 May 2021 17:43:57 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament 1 camera Marasti, finisat modern, foarte economic]]> Va propun spre #inchiriere un #apartament cu 1 camera, situat intr-un imobil retras de la strada principala din Marasti, compus din camera, bucatarie mare cu loc de luat masa, hol intrare, baie, debara.
Cladirea din caramida, faptul ca imobilul este izolat termic si existenta centralei proprii face ca aceasta locuinta sa fie foarte eficienta energetic, asigurand costuri mici de incalzire.
Se ofera spre #inchiriere mobilata si utilata, avand tot ce este necesar pentru a fi ocupata imediat.
In curtea imobilului se poate parca.
Pentru detalii sau pentru vizionarea #apartamentului va rog sa ma contactati!]]>
Wed, 05 May 2021 17:40:23 +0300
<![CDATA[Apartament 4 camere, 80 mp, garaj, etaj intermediar, Manastur]]> #Apartament spatios de 4 camere, decomandat, situat in cartierul Manastur, zona strazii Negoiu. Pozitia este excelenta, la etajul 2 din 4, in imobil reabilitat termic. Blocul este linistit, bine intretinut, iar #casa scarilor curata si luminoasa. Suprafata utila de 80 mp este impartita in 4 camere decomandate, hol, 2 bai cu geam, o bucatarie, debara, camara, logie si dispune de o boxa la subsol. #Apartamentul are geamuri termopan, parchet din lemn masiv, centrala termica proprie. Locuinta este aproape de mijloacele de transport in comun, de scoli, parcuri si magazine. #Apartamentul dispune de garaj din tabla. Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ne contactati!]]> Wed, 05 May 2021 17:34:07 +0300 <![CDATA[TOP! Apartament 3 camere, 2 bai, 2 balcoane, Buna Ziua]]> #Apartament cu 3 camere in suprafata de 105 mp, in zona BT Buna Ziua.

#Apartamentul este alcatuit din 3 camere, hol, living, bucatarie, 2 bai, 2 balcoane.

In imediata apropiere se gasesc gradinite, scoli, banci si mijloace de transport in comun.

Pentru mai multe informatii si vizionare va rugam sa ne contactati telefonic.

.]]>
Wed, 05 May 2021 17:31:50 +0300
<![CDATA[Oferta de neratat! Apartament 3 camere, decomandat, 2 bai, pe Mogosoaia]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare #apartament cu 3 camere decomandate, situat in cartierul Manastur, zona centrala a acestuia.

#Apartamentul este compartimentat in bucatarie+loc de luat masa, 3 dormitor, un hol, 2 baie, 1 balcon, 1 camara, 1 debara.

Este finisat, are CT proprie.gresie , faianta, parchet, geamuri termopan, usa metalica.

Aproape de mijloacele de transport in comun, magazine, piata Ion Mester, astfel incat si din acest punct de vedere proprietatea este excelent situata.

Pentru achizitie va rog sa ne contactati.


]]>
Wed, 05 May 2021 17:29:59 +0300
<![CDATA[Birou 112 mp, 4 incaperi, Plopilor zona parcul Rozelor ]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere un spatiu de #birou de 112 mp, situat in cartierul Plopilor.
Zona parcul Rozelor, Winners Sports Club si restaurant Nobori.

Acesta este compartimentat in 4 incaperi si 3 grupuri sanitare, situat la etajul 1 al imobilului.
Spatiul dispune de centrala termica proprie, toate contorizarile individuale.

Pentru mai multe detalii sau pentru o vizionare, nu ezitati sa ne contactati!]]>
Wed, 05 May 2021 16:55:37 +0300
<![CDATA[Apartament cu 2 camere, la cheie, zona Buna Ziua]]> #Apartament de #vanzare in zona Buna Ziua, finisat si mobilat, compus din living cu bucatarie open space, dormitor, hol si baie, avand suprafata utila de 60 mp. Este un #apartament foarte curat şi bine întreţinut. Nu necesita niciun fel de investiţie pentru amenajare! Este dotat cu centrala termică, frigider, aragaz şi cuptor, maşina de spălat rufe, aer conditionat. Canapeaua este extensibila, iar patul din dormitor este de 190/210. Este o mansarda înaltă având veluxuri şi geamuri. Este investitia ideala!
Nu se poate achizitiona prin credit bancar!
Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.]]>
Wed, 05 May 2021 16:50:26 +0300