Welt Imobiliare Cluj - vanzari si inchirieri apartamente, case, spatii comerciale, birouri, spatii industriale, hale si spatii de depozitare in Cluj http://www.weltimobiliare.ro <![CDATA[Apartament 2 camere, semidecomandat, 36 mp, finisat, parcare, in Iris]]> #Welt #Imobiliare propune spre #vanzare un #apartament cu 2 camere, semidecomandat, situat in cartierul Iris, zona Oasului. Cu o suprafata utila de 36 mp, #apartamentul se compune din: living, dormitor, bucatarie si baie. Este finisat, mobilat si utilat. Este dotat cu centrala termica individuala, ferestre PVC cu geam termopan si usa metalica la intrare. Detine un loc de parcare exterior, inclus in pret. Imobilul este situat aproape de transportul public, de magazine, restaurante, banci, farmacii, de Auchan si JYSK. Se ofera spre #vanzare mobilat si utilat. Pentru mai multe detalii sau vizionari, nu ezitati sa ne contactati. P28657]]> Wed, 28 Jul 2021 15:29:28 +0300 <![CDATA[Apartament 2 camere+balcon, decomandat, 40 mp, zona Sirena, Manastur]]> Va propunem spre #vanzare un #apartament decomandat, in zona strazii Clabucet.

Cei 40 mp utili sunt compartimentati astfel: 2 camere, 1 bucatarie, 1 baie, 1 debara si un hol de acces. Se vinde mobilat si utilat daca se doreste.

#Apartamentul este situat la etajul 10 al unui imobil dispus pe 10 niveluri, imobilul fiind termoizolat.

Este in proximitate de Panemar, Profi, scoli, zone amenajate pentru copii, mijloace de transport si alte puncte de interes.

V-am starnit interesul? Contactati-ne cu incredere.]]>
Wed, 28 Jul 2021 15:27:17 +0300
<![CDATA[Apartament spatios intr-un complex rezidential modern, zona IULIUS MALL]]> WELT ofera spre #vanzare #apartament deosebit, cu 2 camere situat la etajul 3.

Are o suprafata totala de 76 mp si este compartimentat astfel: hol acces, un living plus bucatarie care se poate separa usor, un dormitor generos, o baie cu cada si un balcon
.
Beneficiaza de finisaje si dotari moderne, precum incalzire in pardoseala, termopan triplu strat, geamuri panoramice, centrala proprie, aer conditionat, pentru confort maxim.

Are disponibil si loc de parcare subteran, la pretul pietei.

Este un #apartament deosebit, cu foarte mult spatiu, intr-o locatie care respecta cele mai inalte standarde.


Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.]]>
Wed, 28 Jul 2021 15:18:41 +0300
<![CDATA[Spatiu comercial cu chiriasi in incinta pietei Marasti ]]> Se vinde #spatiu #comercial in incinta pietei Marasti.
Este situat chiar langa intrarea principala in complexul comercial.
Are suprafata de 14.73mp, cu CF #spatiu #comercial.
Chiriasii sunt vechi in spatiu, de peste 7 ani.
Investie ideala, locatie care se va inchiria oricand.
]]>
Wed, 28 Jul 2021 15:16:04 +0300
<![CDATA[Apartament modern cu 2 camere, decomandat, Piata 1 Mai, Marasti]]> Welt Imobilare va propune spre #inchiriere un #apartament cu 2 camere, decomandat, situat in zona Piata 1 Mai, Marasti, avand o suprafata utila de 60 mp.
#Apartamentul este pozitionat la etajul 2 intr-un imobil nou cu 7 nivele si este compartimentat astfel: living, bucatarie, dormitor, baie, la care se adauga si un balcon.
Se inchiriaza complet mobilat si utilat modern.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati!
P20306]]>
Wed, 28 Jul 2021 15:15:13 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, 48mp, aer conditionat, parcare, zona Marasti]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament cu 2 camere semidecomandate, in zona Kaufland Marasti.

#Apartamentul dispune de un living generos, un dormitor cu pat matrimonial cu iesire la balconul deschis, o bucatarie open space cu balcon inchis, o baie si un hol cu dressing.

Acesta dispune de aer conditionat, centrala termica proprie si loc de parcare inclus in pretul chiriei.

Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati.
]]>
Wed, 28 Jul 2021 15:14:59 +0300
<![CDATA[Birou 2 incaperi 80mp, terasa, garaj subteran inclus, piata Garii ]]> Va ofer spre #vanzare un spatiu #birou situat langa piata Garii intr-un imobil construit recent.
Cei 80mp interiori sunt compartimentati in 2 incaperi generoase (50mp si 22mp) grup sanitar, o logie de 6mp si o terasa de 13mp.
Locul de parcare in garajul subteran la pretul de 7500 euro.
Se vinde semifinisat cu centrala proprie si instalatiile pe pozitie.
Vanzarea se face sub regim TVA.
]]>
Wed, 28 Jul 2021 15:12:02 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament cu 3 camere superfinisat in Marasti-Piata Marasti]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare #apartament cu 3 camere decomandat in Marasti, langa piata Marasti, zona foarte buna atat pentru locuit cat si pentru investitie fiind aproape de centru si foarte aproape de mijloacele de transport in comun si magazine. #Apartamentul este pozitionat la etaj intermediar intr-un bloc cu lift si este compus din 3 camere decomandate, bucatarie, 2 bai, hol, 2 balcoane. Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]> Wed, 28 Jul 2021 15:07:20 +0300 <![CDATA[Vanzare apartament 2 camere, 65 mp, etaj 1, bloc nou, zona Campului]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare un frumos #apartament cu 2 camere, decomandat, situat la etajul 1 al unui bloc nou cu 4 etaje, cartier Manastur, zona Campului.
#Apartamentul, cu o suprafata utila de 65 mp, se compune din: antreu, bucatarie, sufragerie cu acces la un balcon, dormitor, baie cu geam, debara, balcon. Este dotat cu centrala termica, calorifere, geamuri termopan si usa metalica de acces.
Este finisat, partial mobilat si utilat. #Apartamentul are o localizare aproape de transportul public, de Kaufland, Piata Ion Mester, zone comerciale, de scoli si gradinite.
Pentru mai multe detalii sau vizionari, nu ezitati sa ne contactati.
P28200]]>
Wed, 28 Jul 2021 15:02:49 +0300
<![CDATA[Garsoniera cocheta, zona Gruia]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare garsoniera situata in cartierul Gruia.

Este situata la 2 minute de mers pe jos de statie de autobuz, magazine alimentare, banci si spatii verzi.

Zona este foarte accesibila si linistita.

Suprafata utila este de 12 mp si este foarte bine compartimentata.

Pentru mai multe informatii va rog sa ma contactati!

]]>
Wed, 28 Jul 2021 14:47:13 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, ultrafinisat, mobilat si utilat complet]]> #Welt #Imobiliare ofera #apartament cu doua camere la prima #inchiriere in #Floresti, ultrafinisat, pe strada Catanelor, la 5 minute de mijloacele de transport in comun si facilitati.

#Apartamentul este situat la etajul doi intr-un imobil finalizat in anul 2020, izolat termic pe exterior (clasa B energetica), securizat cu interfon si dispus P+3E+ER.

Este compartimentat semidecomandat si compus din living cu bucatarie, dormitor, hol, baie, balcon de 5 mp si are o suprafata utila de 54 mp.

Mobilierul interior este facut integral la comanda, electrocasnicele sunt noi si de calitate superioara iar finisajele sunt in totalitate moderne.

In pretul solicitat se include si un loc de parcare cu CF in exteriorul blocului. Meita vizionat!

ID-P28500]]>
Wed, 28 Jul 2021 14:28:28 +0300
<![CDATA[Spatiu birou sau servicii, H=5m, parcare inclusa, zona pod Traian ]]> Oferim spre #vanzare, la parterul unui imobil nou construit, #spatiu #comercial in CF, ideal pentru activitati de #birou sau servicii.
Situat in curtea interioara a imobilului, se preteaza pentru activitati care nu necesita expunere stradala.
Inaltimea de 5m ofera foarte multa luminozitate si variante de amenajare.
Suprafata utila este de 86.5mp, open space, in stadiul semifinisat cu centrala proprie si incalzire in pardoseala.
Locul de parcare exterior este inclus in pret!
Se vinde sub regim TVA.
Pretul este negociabil.]]>
Wed, 28 Jul 2021 14:19:36 +0300
<![CDATA[Apartament doua camere, semidecomandat, Muzeul Apei]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #apartament cu doua camere in #Floresti, strada Muzeul Apei situat la mansarda unei #constructi finalizate in anul 2012, izolata termic pe exterior si clasa B eficienta energetica.

Mijloacele de transport in comun si cele mai apropiate magazine sunt la doar 5 minute distanta (mers pe jos) iar centrul comercial Vivo este la 2 km.

Dispune de o suprafata utila de 52 mp si este compartimentat living cu bucatarie, dormitor, baie si spatiu de depozitare.

#Apartamentul se inchiriaza finisat, mobilat si utilat. Incalzirea pe timpul iernii si apa calda sunt asigurate de o centrala termica prin condensatie iar climatizarea pe timpul verii se face cu un aparat de aer conditionat.

Pentru mai multe detalii si programare vizionari, nu ezitati sa ne contactati!

ID-P26512]]>
Wed, 28 Jul 2021 14:19:26 +0300
<![CDATA[Vanzare spatiu birou P-ta Muzeului, preluare chiriasi, pt investitie! ]]> Va propun spre vazare un spatiu de #birouri cu titlu de investitie.
Spatiile moderne de #birouri se afla intr-o cladire noua cu aceeasi destinatie care are 4 nivele si se afla in Piata Muzeului din #Cluj #Napoca.
Spatiul este situat la etajul 1 al cladirii, avand o suprafata utila de 203mp.
Etajul este inchiriat unei firme IT iar #vanzarea se face cu preluare de chiriasi.
Cladirea este constructie noua, dispune de lift interior, control acces, iluminat led, incalzire in pardoseala, aer conditionat, fibra optica, contorizare separata.
]]>
Wed, 28 Jul 2021 14:18:24 +0300
<![CDATA[Oferta perfecta ca investitie! Apartament 2 camere, etaj intermediar, Gheorgheni]]> Welt ofera spre #vanzare un #apartament cu 2 camere, situat in zona Hermes, cu acces facil la: mijloace de transport in comun, magazine, farmacie, parcuri, scoala, gradinita, piata etc.

Acesta este pozitionat la etaj intermediar si dispune de o suprafata totala de aprox 50 mp.

Compartimentarea #apartamentului este semidecomandata si dispusa astfel: hol, living, dormitor, baie cu geam, sas, bucatarie, debara si o camara.

Este oferta perfecta pentru investitie!


]]>
Wed, 28 Jul 2021 14:14:42 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, DECOMANDAT + BALCON etaj 4/10, in Manastur, Calea Floresti]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare un #apartament cu 2 camere decomandate, situat la etaj intermediar, strada Calea #Floresti.

Suprafata totala este de 51 mp, iar #apartamentul este compartimentat astfel: 2 camere, baie, bucatarie, hol si balcon.

Pentru detalii si vizionari va stau la dispozitie!]]>
Wed, 28 Jul 2021 14:13:37 +0300
<![CDATA[Apartament cu 3 camere, decomandat, 2 bai, 2 balcoane, strada Titulescu!]]> Va prezentam un #apartament cu 3 camere, zona foarte buna, aproape de mijloacele de transport, a magazinelor si a altor puncte de interes!

Compartimentarea este urmatoarea: 3 camere, bucatarie, 2 bai, 2 balcoane, boxa la subsol, camara.

Acesta se afla in zona strazii Titulescu, este finisat, centrala termica proprie, termopane, parchet.

Este ideal pentru investitie sau locuinta de familie.


Pentru mai multe detalii sau stabilirea unei vizionari, va rugam sa ne contactati.]]>
Wed, 28 Jul 2021 14:09:05 +0300
<![CDATA[Zona Titulescu - apartament tip studio, la 5 minute de Centru]]> Va oferim posibilitatea achizitiei unei proprietati cu reale posibilitati de investitie profitabila.

#Apartamentul, aflat la etajul 4 are o suprafata utila totala de aprox 31 mp (din care 3 mp balcon).

Compartimentarea este: hol, debara, baie, bucatarie, o camera, logie.

Locuinta este luminoasa si calduroasa.

Poate fi vizionata oricand, cu programare prealabila.

Pentru alte detalii va rog sa ne contactati!]]>
Wed, 28 Jul 2021 14:08:08 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament 3 camere, 2 bai, parcare, cartier Gheorgheni, zona Brancusi]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare un #apartament cu 3 camere semidecomandate, situat in cartierul Gheorgheni, intr-o zona foarte buna.

#Apartamentul este pozitionat la etajul 1/4.

Desfasurat pe o suprafata de 67 mp, acesta este compartimentat in 3 camere, bucatarie, 2 bai, balcon, camara, hol, boxa trecuta in CF.

Beneficiaza de parcare cu abonament.

Este recent renovat, finisat, parchet, gresie, faianta, centrala termica, geamuri exterioare triplustratificate, usa metalica, instalatie electrica refacuta.

Este ocupabil imediat.

Zona este excelenta atat pentru studenti, cat si pentru familiile sau persoanele care lucreaza si doresc sa locuiasca in zona de maxim interes a cartierului.

Pentru detalii contactati-ne cu incredere!

]]>
Wed, 28 Jul 2021 14:05:50 +0300
<![CDATA[Exclusivitate! 3 camere, decomandat, 64 mp, balcon, etaj 4/5, parcare, Marasti]]> Exclusivitate! Va oferim spre #vanzare un #apartament cu 3 camere, foarte spatios in zona Marasti. #Apartamentul este situat la etajul 4 din 5 si este compus din 3 camere, decomandate, cu suprafata utila de 64 mp.
Blocul a fost construit in 1982, este izolat, scara interioara este recent renovata, iar #apartamentul are orientare Est-Vest.
Este compartimentat in 3 camere, 2 bai, bucatarie, balcon (balconul este inchis cu termopan) si hol.
Detine si parcare cu abonament la primarie.
#Apartamentul se preda partial mobilat si utilat. Accesul este facil spre toate punctele de interes ale orasului, in imediata apropiere aflandu-se banci, farmacii, supermarketul Kaufland, gradinite.

Pentru mai multe informatii si vizualizari nu ezitati sa ne contactati. P22100]]>
Wed, 28 Jul 2021 13:57:32 +0300
<![CDATA[Teren pretabil pt parc auto, Luna de Sus]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #teren care se preteaza pentru un parking auto sau TIR, fiind situat aproape de zona industriala din satul Luna de sus, comuna #Floresti.

Terenul are front la drum asfaltat si iesire rapida catre DN1. Toate utilitatile sunt la frontul #terenului. Terenul este perfect plat.

Se inchiriaza pe termen lung.

]]>
Wed, 28 Jul 2021 13:56:29 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, 70mp, 2 bai, balcon 6mp, parcare subterana, Baciu]]> #Welt #Imobiliare intermediaza #vanzarea #apartamentelor cu 2 si 3 camere situate intr-un imobil nou, aflat in constructie, din zona Baciu.
#Apartamentul cu 3 camere, in suprafata utila de 70 mp utili, este pozitionat la etajul 1 din 3, conform schitei din oferta.
Este compartimentat astfel: living cu bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai si balcon de 6,5 mp.
Pretul afisat este pentru un avans de 90%.
La avans de 50% pretul este 65.026 euro TVA de 5% inclus.
La avans cuprins intre 5-30% pretul este de 66.784 euro TVA de 5% inclus.
Se preda la stadiul semifinisat, respectiv cu: usa metalică, tamplarie termopan, toate utilitățile trase si pozate (apa, canal, curent, curentii slabi, gaz), pereti tencuiti si gletuiti, cu centrala proprie.
#Apartamentele sunt situate in imediata proximitate a mijloacelor de transport in comun si vor avea acces la 3.000 de mp de spatii verzi amenajate.
#Apartamentele se adresează celor care iubesc natura și viața activa si cauta un mediu exterior sigur pentru copii.
Sunt dispuse in 6 corpuri de clădire a cate 3 niveluri fiecare, corpurile fiind despărțite de o zona verde amenajata.
Prețurile #apartamentelor sunt foarte atractive, iar suprafețele interioare sunt generoase și bine optimizate arhitectural.
Fiecare #apartament beneficiază de locuri de parcare, care se pot achizitiona separat.

Prețul unui loc de parcare in parkingul subteran este 4.000 euro (TVA inclus).
Pretul unui loc de parcare exterior (intre blocuri) este de 3.000 euro (TVA inclus).
Pretul unui loc de parcare exterior (pe marginea drumului) este de 2.500 euro (TVA inclus).

Echipa Welt va invita cu drag la vizionare! P28874]]>
Wed, 28 Jul 2021 13:54:30 +0300
<![CDATA[Spatiu comercial ultracentral, 139mp vitrina vad intens ]]> Spatiu comercial de #vanzare situat ultracentral cu vitrina la strada si vad pietonal foarte bun.

Este compus din 3 incaperi mari, cu grup sanitar. Dispune de o pivnita foarte inalta in suprafata de 39 mp.

Necesita renovare.

Spatiul este pretabil pentru orice tip de activitate comerciala.

CF comercial
]]>
Wed, 28 Jul 2021 13:52:40 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, utilat si mobilat de lux, centru, Piata Muzeului]]> #Welt #Imobiliare va ofera pentru #inchiriere acest #apartament modern de 2 camere, situat in zona centrala a orasului, aproape de Piata Muzeului.

#Apartamentul este compus din living cu bucatarie, dormitor si baie, este renovat complet, finisat cu mult bun-gust, mobilat de lux, complet utilat (masina de spalat si frigider incorporate in mobilier, centrala termica proprie).

Este situat la etajul I intr-o #casa cu o curte comuna frumos amenajata.

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ma contactati!

ID P15248]]>
Wed, 28 Jul 2021 13:52:16 +0300
<![CDATA[Birouri 130mp zona USAMV - Platinia Shopping - calea Motilor]]> De inchiriat intr-o cladire comerciala si de #birouri, spatiul de la etajul 2 in suprafata de 130mp.
Situat pe calea Motilor in statia de bus de langa Platinia Shopping
Se compune din incapere open space, grupuri sanitare, bucatarie cu zona de luat masa, #birou separat/meeting room
Utilitatile sunt contorizate separat, centrala si calorifere, AC, infrastructura internet]]>
Wed, 28 Jul 2021 13:51:56 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, UMF 12 minute, cheltuieli incluse]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament semidecomandat, cu 3 camere, situat in cartierul Zorilor.

#Apartamentul este compartimentat in:
- 2 dormitoare,
- bucatarie open space
- living si loc de luat masa
- baie si o terasa de 14mp.

Imobilul este dotat cu masina de spalat vase, rufe, cuptor cu microunde, frigider, televizor.

In pretul chiriei sunt incluse toate cheltuielile - gaz, cablu-tv/internet, curentul electric, apa rece/calda, gunoi, curatenie/curent electric #casa scarii.

Cladirea este supravegheata video si exista posibilitatea de a parca in curtea imobilului.

Contacteaza-ne!]]>
Wed, 28 Jul 2021 13:49:54 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament de lux cu 2 camere, imobil deosebit, cartier Gheorgheni]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #apartament cu 2 camere, situat intr-un imobil recent finalizat, din cartierul Gheorgheni.
#Apartamentul prezinta finisaje moderne, iar prin calitatea pieselor de mobilier, a obiectelor sanitare si a electrocasnicelor alese, se ofera un spatiu foarte placut si primitor.
#Apartamentul se desfasoara pe o suprafata utila de 48 mp si este compartimentat in living open space impreuna cu bucataria, 1 dormitor, 1 baie si 1 balcon.
Se ofera complet mobilat si utilat in functie de nevoile si solicitarile dv.
In pretul chiriei este inclus si un loc de parcare in garajul subteran al imobilului.

#Apartamentul poate fi inchiriat atat ca locuinta, cat si ca spatiu pentru #birou, in acest sens solicitandu-se o chirie de 600 euro.]]>
Wed, 28 Jul 2021 13:47:41 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament de lux cu 2 camere, imobil deosebit, cartier Gheorgheni]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #apartament cu 2 camere, situat intr-un imobil exclusivist din cartierul Gheorgheni.
#Apartamentul prezinta finisaje moderne, iar prin calitatea pieselor de mobilier, a obiectelor sanitare si a electrocasnicelor alese cu mare atentie, se ofera un spatiu foarte placut si primitor.
#Apartamentul se desfasoara pe o suprafata utila de 57 mp si este compartimentat in living open space impreuna cu bucataria, 1 dormitor, 1 baie si 1 balcon spatios.
In pretul chiriei este inclus si un loc de parcare in garajul subteran al imobilului.

#Apartamentul poate fi inchiriat atat ca locuinta, cat si ca spatiu pentru #birou, in acest sens solicitandu-se o chirie de 700 euro !


]]>
Wed, 28 Jul 2021 13:45:53 +0300
<![CDATA[Spatii pentru birouri, constructie 2020, zona Parc Poligon, Floresti]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere spatiu pentru #birouri intr-o cladire noua de #birouri din #Floresti, zona Parc Poligon la 2.5 km distanta de complexul Vivo.

Spatiul totalizeaza 4 incaperi+8 bai+8 oficii si este impartit pe 4 etaje, are o suprafata utila de 1280 iar fiecare etaj este contorizat separat.

Finisajele interioare sunt moderne iar climatizarea se face prin sistem HVAC cu termostate pe fiecare etaj. Cladirea beneficiaza de aproximativ 60 de locuri de parcare iar costurile parcarilor nu sunt incluse in pretul de #inchiriere.

Pentru mai mlte detalii si programare vizionari, nu ezitati sa ne contactati.

ID-P27746


]]>
Wed, 28 Jul 2021 13:45:15 +0300
<![CDATA[Apartament cu 3 camere, lux, ultracentral]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament cu 3 camere ultracentral.

Livingul are sistem audio combinat, fiind amenajat modern, bucataria spatioasa care imbina zona de gatit cu o masa de 6 persoane pentru dining, iar unul dintre cele doua dormitoare are baie si dressing propriu.

#Apartamentul beneficiaza de un balcon care il inconjoara si sistem de alarma.

Suplimentar, se poate inchiria un loc de parcare pentru 100 euro pe luna.

Este disponibil de la 01.09.2021.

Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

]]>
Wed, 28 Jul 2021 13:44:39 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament de lux cu 3 camere, imobil deosebit, cartier Gheorgheni]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #apartament cu 3 camere, situat intr-un imobil exclusivist din cartierul Gheorgheni.
#Apartamentul prezinta finisaje moderne, iar prin calitatea pieselor de mobilier, a obiectelor sanitare si a electrocasnicelor alese, se ofera un spatiu foarte placut si primitor.
Foarte luminos, avand orientare vestica, #apartamentul se desfasoara pe o suprafata utila de 75 mp si este compartimentat in living open space impreuna cu bucataria, 2 dormitoare separate si 2 bai.
In pretul chiriei este inclus si un loc de parcare in garajul subteran al imobilului.
Se ofera complet mobilat si utilat in functie de nevoile si solicitarile dv, insa in cazul in care dispuneti de propriul mobilier, exista posibilitatea unei usoare negocieri asupra pretului final. Se va preda in stare perfecta.
#Apartamentul poate fi inchiriat atat ca locuinta, cat si ca spatiu pentru #birou, in acest sens solicitandu-se o chirie de 900 euro !

]]>
Wed, 28 Jul 2021 13:44:35 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament cu 2 camere, 65 mp, imobil deosebit, cartier Gheorgheni]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #apartament cu 2 camere, situat intr-un imobil exclusivist din cartierul Gheorgheni.
#Apartamentul prezinta finisaje moderne, iar prin calitatea pieselor de mobilier, a obiectelor sanitare si a electrocasnicelor alese, se ofera un spatiu foarte placut si primitor.
Foarte luminos datorita suprafetelor vitrate generoase, #apartamentul se desfasoara pe o suprafata utila de 65 mp si este compartimentat in living open space impreuna cu bucataria, 1 dormitor separat, 1 baie si un spatiu pentru depozitare.
In pretul chiriei este inclus si un loc de parcare in garajul subteran al imobilului.
Se ofera complet mobilat si utilat in functie de nevoile si solicitarile dumneavoastra si se va preda in stare perfecta.

#Apartamentul poate fi inchiriat atat ca locuinta, cat si ca spatiu pentru #birou, in acest sens solicitandu-se o chirie de 800 euro!

]]>
Wed, 28 Jul 2021 13:43:17 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament cu 1 camera, imobil nou, Gheorgheni, garaj]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #apartament cu 1 camera, situat intr-un imobil exclusivist din cartierul Gheorgheni.
#Apartamentul prezinta finisaje moderne, iar prin calitatea pieselor de mobilier, a obiectelor sanitare si a electrocasnicelor alese, se ofera un spatiu foarte placut si primitor.
Desfasurat pe o suprafata generoasa de 38 mp, #apartamentul prezinta o compartimentare open space.
In pretul solicitat este inclus si un loc de parcare in garajul subteran al imobilului, insa in cazul in care nu este o necesitate, exista posibilitatea unei usoare negocieri asupra pretului final.

#Apartamentul poate fi inchiriat atat ca locuinta, cat si ca spatiu pentru #birou, in acest sens solicitandu-se o chirie de 550 euro !]]>
Wed, 28 Jul 2021 13:43:10 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, decomandat, 60 mp, balcon, garaj parcare, Grigorescu]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare #apartament cu 3 camere, decomandat, situat in cartierul Grigorescu, zona Biomedica.

#Apartamentul are suprafata utila de 60 mp si este situat la etaj intermediar intr-un imobil reabilitat termic dispus pe 4 nivele.

#Apartamentul este compus din 3 camere, bucatarie, baie si este finisat mediu cu: parchet, gresie, faianta, geamuri termopan si usa metalica, dispune de balcon, centrala termica proprie.

#Apartamentul se vinde mobilat, utilat si este situat intr-o zona excelenta, aproape de mijloace de transport, spatii verzi, fiind ideal pentru investitie dar si pentru locuit.

In pret este inclus si un garaj plus o parcare exterioara.

Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati. P25523]]>
Wed, 28 Jul 2021 13:41:44 +0300
<![CDATA[Exclusivitate! Apartament 2 camere, 52mp, terasa 18mp, pod 50mp, Iris]]> Exclusivitate! #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament cu 2 camere, decomandat, plus terasa si pod in Iris, zona Auchan.
Este situat la etajul 3 din 3 plus pod, intr-un bloc izolat.
Suprafata utila este de 52 mp, plus terasa de 18 mp si pod de 50 mp care este amenajat.
Este compartimentat in hol, bucatarie mare, 2 camere (ambele cu iesire pe terasa), baie, pod amenajat, terasa acoperita.
Are geamuri termopan, incalzirea se face prin centrala proprie si calorifere, aer conditionat.
Se vinde mobilat si utilat.
In apropiere gasiti mijloace de transport in comun, magazine, Auchan, Jysk, gradinite etc.

Pentru detalii si vizionari va asteptam sa ne contactati! P28998]]>
Wed, 28 Jul 2021 13:36:33 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, decomandat, Zorilor]]> #Welt #Imobiliare va ofera la #vanzare #apartament 2 camere, decomandat zona Gheorghe Dima-Zorilor. #Apartamentul are o suprafata de 54 mp si este compus din: living, dormitor, bucatarie, baie, balcon cu suprafata utila de 7,8 mp, boxa la subsol. #Apartamentul este finisat cu gresie, faianta, usa metal, geam termopan, parchet, are hidroizolatie, izolat exterior si interior. Imobilul este situat intr o zona linistita, frumoasa, fiind aproape de parcuri pentru copii, gradinita, scoli, magazine, farmacii si mijloacele de transport in comun. Este cu posibilitate de parcare. Are CF la zi, este liber de sarcini. Se vinde cum este in poze. Pentru mai multe detalii si vizita, va rugam sa ne contactati. P29162]]> Wed, 28 Jul 2021 13:34:01 +0300 <![CDATA[Vanzare casa 5 camere Dej, zona linistita, finisata modern]]> Va propunem spre #vanzare o #casa individuala in Dej, aflata in zona centrala a orasului, intr-o zona linistita.
Este edificata pe un #teren de 225 de mp, avand o suprafata utila de 92 de mp, la care se adauga suprafata mansardei, cca 30 de mp, in curs de intabulare.
Structura #casei este din caramida, asigurand un confort termic excelent atat vara cat si iarna.
Compartimentarea este urmatoarea:
- parter: bucatarie, loc de luat masa
- etaj: living, 2 dormitoare, baie, loc de depozitare
- mansarda: 2 dormitoare, baie de serviciu, #casa scarii.
La intrarea in curte dispuneti de o parcare acoperita cu copertina, avand si canal pentru cei pasionati de mecanica auto.
Gradina este amenajata, oferindu-va o oaza de liniste si relaxare.
Se vinde mobilata si utilata.
Pentru programarea unei vizionari nu ezitati sa ne contactati!]]>
Wed, 28 Jul 2021 13:29:19 +0300
<![CDATA[Teren cu destinatie industriala/logistica/depozitare la iesirea din Floresti]]> Terenul este situat in #intravilanul localitatii #Floresti, intr-o zona cu destinatie industriala si de servicii.

Se preteaza pentru amenajarea unui depozit de materiale de #constructi si/sau amenajari interioare.

Terenul este perfect plat si are front de 200m la un drum public comunal.

Utititatile (apa,gaz,canal,curent) se afla la mai putin de 200m.

Se inchiriaza numai pe termen lung.]]>
Wed, 28 Jul 2021 13:23:52 +0300
<![CDATA[Inchiriere Apartament 3 camere, cartier Plopilor, zona Nobori]]> Agentia #Welt #Imobiliare ofera spre #inchirierea #apartament cu 3 camere, situat in cartierul Plopilor, zona Nobori - Parcul Babes. Compus din living plus bucatarie, 2 dormitoare si baie, #apartamentul se desfasoara pe o suprafata utila de 68 mp, la care se adauga o terasa foarte generoasa de 37 mp.
#Apartamentul se preda mobilat si utilat modern.
Locatia este foarte frumoasa, #apartamentul fiind ideal atat pentru studentii la USAMV - medicina, cat si pentru o familie sau persoane ce doresc sa locuiasca intr-o zona frumoasa, cu multe posibilitati recreative.
]]>
Wed, 28 Jul 2021 13:15:12 +0300
<![CDATA[Apartament de 2 camere, complex Viva City, complet mobiliat si utilat ! ]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare #apartament cu 2 camere, situat in complexul Viva City Residence - imobilul nou construit, zona Iulius Mall. #Apartamentul este pozitionat la etajul 1 al imobilului, prezinta orientare vestica si este compus din living open space cu bucataria, 1 dormitor si baie, la care se adauga un balcon foarte spatios cu latime de 2 metri si acces atat din living cat si din dormitor. #Apartamentul se vinde mobilat si utilat, reprezentand o alegere foarte buna pentru o persoana sau un cuplu. In pretul de #vanzare este inclus si un loc de parcare in garajul subteran al imobilului. Ansamblul Viva City se remarca in primul rand prin zonele de interes comun ale locatarilor. Astfel, un mare avantaj il constituie salile de sport si relaxare, alaturi de spatiile exterioare deosebit de generoase, integrate in condominiu si, nu in ultimul rand, amplasarea in imediata vecinatate fata de Iulius Mall.
Nu se accepta plata prin credit ipotecar.]]>
Wed, 28 Jul 2021 13:10:59 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, renovat modern, zona Clinicilor, centru]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare, in centrul orasului, #apartament cu 2 camere, renovat recent, situat intr-o curte interioara in zona Ilie Macelaru.
Este un #apartament modern si elegant. Se compune din hol de intrare central, 2 incaperi cu trecere, bucatarie echipata complet si baie.]]>
Wed, 28 Jul 2021 13:00:41 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, etaj intermediar, zona Piata Flora, Manastur]]> #Welt #Imobiliare va propune un #apartament de 3 camere, situat in cartierul Manastur.

Compartimentare: hol intrare transformat in living, 2 dormitoare, baie, bucatarie si balcon.

Suprafata totala de peste 55 mp.

Este situat la etajul 9 intr-un bloc cu lift.

Boxa la subsol.

Acesta are in apropiere statii de autobuz, magazine, banci, supermarket, farmacii, scoli, gradinite etc.

Pentru mai multe informatii si vizionari va rog sa ne contactati.]]>
Wed, 28 Jul 2021 12:54:46 +0300
<![CDATA[Vanzare casa individuala Europa, functiuni multiple]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare o #casa individuala in cartierul Europa, avand ca posibilitati de utilizare atat functia rezidentiala cat si comerciala.
#casa este structurata in 3 niveluri: - parter, etaj, mansarda, avand in total 8 camere, bucatarie, 4 bai.
#casa poate fi folosita pentru cabinete medicale (exista autorizatie pentru 6 specialitati), #birouri sau ca locuinta.
Terenul aferent constructiei este in suprafata de 411 mp.
Zona este una deosebit de linistita, constructia fiind edificata pe o strada privata.
Transportul in comun este la 5 minute de imobil.
Pentru alte detalii sau vizionarea #casei va rugam sa ne contactati.
]]>
Wed, 28 Jul 2021 12:46:06 +0300
<![CDATA[Apartament de vanzare, 3 camere, 70 mp, A. Muresanu]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament de 3 camere decomandat, compus din living, bucatarie, 2 dormitoare, dressing, baie si 2 balcoane.
#Apartamentul are o suprafata utila de 70 mp, se afla la etaj intermediar si se vinde finisat si nemobilat.
Se afla in bloc tip vila,cu 2 #apartamente pe nivel, cladirea dispune de curte interioara cu parcari.
Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati.]]>
Wed, 28 Jul 2021 12:43:37 +0300
<![CDATA[Vila ultrafinisata 130mp, cu priveliste, zona Gruia]]> Am placerea de a va propune spre #vanzare o #casa minunata in zona "7 strazi".

Imobilul exclusivist, este construit in 2016, in stil mediteranean localizat la 15 minute de mers pe jos pana in centru, dar pe o strada linistita, cu putine #case si priveliste deosebita.

#casa, dispusa pe noua niveluri (P + E), este compartimentata in felul urmator:
- parter: un dormitor (de oaspeti), baie, bucatarie + zona de dining, o terasa (cu iesire din bucatarie) si dependinte (debara, spatii depozitare etc.);

- etaj: un dormitor (matrimonial) cu dressing, sufragerie cu iesire spre terasa si o baie spatioasa.

Destinatia camerelor de la parter poate fi schimbata (in sensul ca s-au pregatit in pereti sisteme de canalizare/electric asa incit sa poata fi modificata destinatia - de ex. din dormitor in bucatarie si invers). Spatiul de garare adaposteste in subsol pivnita foarte spatioasa.

La constructia #casei au fost utilizate materiale de inalta calitate (caramida Poroterm, izolatie exterioara polistiren extrudat, interioara expandat, acoperis plan cu 12 straturi pregatit pentru realizare acoperis verde). La interior s-au folosit tot materiale de inalta calitate - piatra naturala (travertin, marmura), usi lemn, mobilier lemn stejar si paltin, fier forjat, toate la comanda.
#casa are sistem de incalzire in podea pe toata suprafata, geamuri termopan QFort cu sapte camere, ceea ce o face extrem de economicoasa. Centrala Bosch este una performanta, poate fi reglata de pe tableta (de la distanta). Este completata de un boiler de 200 l, asa incat pot fi folosite ambele bai si bucataria in acelasi timp.
#casa se vinde mobilata sau partial mobilata - in sensul ca mobilierul si aparatura din bucatarie sunt facute pe comanda si destinate spatiului respectiv, ca atare nu se pot muta.

*Pretul afisat este pretul proprietatii nemobilata (respectiv minus 10.000 - 15.000 euro).

Parerea consilierulu imobiliar: "Dat fiind faptul ca proprietatea nu a fost construita pentru #vanzare, beneficiaza de o calitate impecabila atat in aspectul care i-a fost dat cat si in materialele si modul in care a fost construita."

]]>
Wed, 28 Jul 2021 12:32:19 +0300
<![CDATA[Ocazie - Duplex realizat cu designer, la cheie, mobilat si utilat, Borhanci ]]> In cautarea caminului ideal?

Va propunem acest #duplex modern si primitor care se vinde complet mobilat si utilat.

Deosebit de avantajos la acesta proprietate - #duplexul a fost decorat de un designer de interioare, care a transformat spatiul intr-un mod creativ si armonios.

Cei 110 mp utili sunt dispusi astfel:

- parter - bucatarie inchisa, camera zi si zona de dining, 1 baie;

- etaj - 3 dormitoare, 1 baie superba cu cada, 1 balcon, hol.

Duplexul are o curte de cca 70 mp frumos amenajata si 2 locuri de de parcare.

Pentru mai multe detalii si stabilirea vizionarii, ma puteti contacta telefonic. Aceasta #casa merita vazuta.

Ioana Tudoran, #Welt #Imobiliare
]]>
Wed, 28 Jul 2021 12:30:59 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament cu 2 camere, zona Titulescu, Gheorgheni]]> #Welt #Imobiliare va propune spre cumparare un #apartament decomandat, ideal pentru o familie, cuplu sau studenti.
Suprafata este compartimentata foarte practic si #apartamentul ofera tot confortul necesar.
Dispune de centrala termica proprie, fapt care asigura un control foarte mare al cheltuielilor.
Zona linistita, cu mijloace de transport in comun, magazine si alte facilitati il propune ca fiind o excelent pentru investitie. Se vinde mobilat si utilat.]]>
Wed, 28 Jul 2021 12:24:25 +0300
<![CDATA[Casa in zona linistita, cartier Europa]]> Va propunem o #casa cu #teren in cartierul Europa.
Are suprafata de 180 mp utili si #teren de 580 mp.
La subsol avem beci si camera tehnica.
La parter gasim o camera si baie oaspeti cu intrare separata, bucatarie, loc de luat masa, living, baie, camera.
La etaj sunt 4 camere, 2 bai, bucatarie.
#casa este in stare foarte buna, este finisata, materiale de calitate.
Se vinde mobilata si utilata.
Cutea este amenajata cu pavaj, gazon si pomi fructiferi.
]]>
Wed, 28 Jul 2021 12:19:57 +0300
<![CDATA[Apartament cu 4 camere, Calea Floresti]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare #apartament cu 4 camere in cartierul Manastur, in zona Calea #Floresti. Acesta se afla la etaj intermediar in bloc de 10 etaje. #Apartamentul are 79 de mp si este compartimentat astfel: 4 camere, bucatarie, 2 bai (cea mica e folosita ca dressing acum) si 2 balcoane. Se vinde mobilat si utilat, renovat recent. Dispune de centrala termica proprie, tamplarie PVC, parchet din lemn masiv. Pentru mai multe informatii va invit sa ne contactati.]]> Wed, 28 Jul 2021 12:17:26 +0300 <![CDATA[Penthouse 92 mp, terase generoase, lux, parcare subterana, Centru]]> Cum ar fi sa savurezi artificiile din centrul orasului de pe terasa personala?
#Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un penthouse superb cu o panorama deosebita asupra orasului #Cluj #Napoca.

Acesta se afla la etajul 6 al unei cladiri nou construita, in anul 2017, avand orientare sudica.

Suprafata utila este de 92mp la care se adauga o terasa de 24 mp cu acces din fiecare camera.

In ceea ce priveste compartimentarea, #apartamentul este semidecomandat, avand urmatoarele caracteristici: hol, camera de zi cu bucatarie si loc de luat masa, dormitor care in momentul de fata e folosit ca dressing, baie, hol si dormitor cu baie matrimoniala.

#Apartamentul detine centrala proprie, confortul termic este realizat prin incalzire in pardoseala electrica, aer conditionat, mobila este din lemn masiv facuta la comanda, utilat cu masina de spalat vase, masina de spalat haine, masina de uscat haine.

Proprietatea mai detine:
- o terasa de 48 mp pe CF separata, care este neamenajata, aflandu-se langa #apartament, la care este acces de pe holul cladirii dar fiind posibile mai multe variante de acces
- terasa acoperisului de 121mp necirculabila momentan, dar avand posibilitate de amenajare
- loc de parcare in garajul subteran al cladirii.

Pentru detalii suplimentare va invitam sa ne contactati.
]]>
Wed, 28 Jul 2021 12:17:11 +0300
<![CDATA[Spatiu birouri, compartimentare flexibila, Manastur, zona Sirena]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere spatiu pentru #birouri in #Cluj #Napoca, cartier Manastur, zona complexului Sirena.

Spatiul se afla la etajul 2 intr-un imobil finalizat in anul 2017, clasa B energetic, izolat termic si fonic pe exterior si cu acces securizat cu videointerfon.

Se preteaza ca si #birouri sau cabinete, este contorizat separat si independent in totalitate. Incalzirea se face prin pardoseala iar climatizare printr-un aparat de aer conditionat.

Are o suprafata utila de 101 mp si este compus din 2 incaperi, oficiu si grup sanitar. Garantia este echivalentul a doua chirii lunare.

ID-P28956]]>
Wed, 28 Jul 2021 12:02:30 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, 75mp, garaj, decomandat zona Horea, imobil nou]]> Oferim spre #vanzare #apartament cu 3 camere decomandat, confort sporit, in zona strazii Horea-Gara.
#Apartamentul este amplasat la etajul 2 intr-un bloc cu lift si este compus din 3 camere decomandate, bucatarie, hol, 2 bai si 2 balcoane.
Beneficiaza de finisaje moderne si se vinde complet mobilat si utilat modern.
#Apartamentul dispune si de garaj subteran care se poate vinde impreuna cu #apartamentul, pretul fiind separat.
Este ideal pentru investitie avand in vedere amplasamentul pentru #inchiriere in regim normal sau hotelier. In apropiere este linie de transport in comun directa catre aeroport, 2 statii de centru.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Wed, 28 Jul 2021 12:02:14 +0300
<![CDATA[Apartament cu 2 camere + parcare subterana, 56 mp, Constantin Brancusi]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere un #apartament cu 2 camere, complet mobilat si utilat, renovat si amenajat cu stil si materiale de calitate!

#Apartamentul dispune de o suprafata utila de 56 mp, este decomandat si are o compartimentare practica, astfel: doua camere, bucatarie, baie, hol si balcon.
Se afla la etajul 1 si are aer conditionat.

In proximitatea imobilului sunt parcuri, magazine, mijloace de transport si alte puncte de interes.

Pentru alte detalii sau vizionari, va rog sa ne contactati.]]>
Wed, 28 Jul 2021 11:59:21 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, decomandat, 60 mp, etaj intermediar, Calea Dorobantilor]]> #Welt #Imobiliare va propune spre achizitie #apartament decomandat cu 2 camere in cartierul Marasti, zona Bibliotecii Judetene, la cateva minute de Iulius Mall.

Acesta se afla la etajul 6 al unui imobil dispus pe 8 niveluri.

Cei 60 de mp sunt compartimentati astfel: 2 camere, 1 Bucatarie, 1 camara de alimente, 1 baie, 1 antreu, 1 debara, 1 sas, 1 balcon si un balcon de aproximativ 4 mp, #apartamentul este mobilat si utilat clasic.

Dispune de centrala termica proprie.

Necesita renovare.

Pentru mai multe informatii va invitam sa ne contactati.]]>
Wed, 28 Jul 2021 11:41:23 +0300
<![CDATA[Apartament 2 Camere, 48 mp, centrala termica, Buna Ziua, potrivit ca investitie]]> Welt ofera spre #vanzare un #apartament cu 2 camere, situat in zona Home Garden, cartier Buna Ziua, cu acces facil la: mijloace de transport in comun, magazine, farmacie, parcuri, gradinita, sala fitness, etc.

Acesta este pozitionat la parterul inalt, peste garaje, al unui imobil construit dupa 2010.

Compartimentarea #apartamentului este semidecomandata si dispusa astfel: un hol dublu, living, dormitor, baie cu geam, bucatarie si o camara.

Pozitionarea acestui #apartament, il face ideal pentru o investitie sigura.


Posibilitate de parcare in zona.

Se ofera spre #vanzare mobilat si utilat.

]]>
Wed, 28 Jul 2021 11:37:47 +0300
<![CDATA[Teren pentru casa individuala in Faget]]> #Welt #Imobiliare va propune spre achizitie un #teren in zona Faget.
Terenul are o suprafata de aproximativ 600 mp si este in zona urbanizata, deci nu necesita elaborare de plan urbanistic zonal (PUZ).

Parcelarul nu permite constructia de #duplexuri. Se poate construi doar o #casa individuala pe parcela in cauza.

Sunati pentru mai multe detalii.]]>
Wed, 28 Jul 2021 11:36:33 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, decomandat, zona Nicolae Titulescu]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament cu 3 camere situat in zona bulevardului Nicolae Titulecu.

#Apartamentul dispune de 3 camere decomandate, o bucatarie, 2 bai, si un balcon inchis.

Se inchiriaza complet mobilat si utilat si dispune de centrala termica proprie.

Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati.]]>
Wed, 28 Jul 2021 11:30:09 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, 65 mp, AC, Sigma Shopping Center, Zorilor]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere un #apartament cu 3 camere situat la 1 minut de Sigma Shopping Center in Zorilor.

Acesta are o suprafata de 65 metri patrati, cu living cu canapea extensibila, 2 dormitoare cu pat matrimonial, o bucatarie, o baie si 2 balcoane inchise.

Se inchiriaza complet mobilat si utilat si dispune de ar conditionat.

Este disponibil de la 1 septembrie 2021.

Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati.]]>
Wed, 28 Jul 2021 11:28:49 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, 56mp utili cu 10mp terasa, mobilat lux, parcare, Buna Ziua]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament de lux, situat in cartierul Buna Ziua.

#Apartamentul este dispus pe o suprafata de 56mp plus o terasa de 10mp.

Un #apartament pret-a-porter care dispune de finisaje de inalta calitate, complet utilat si mobilat, amenajat in stil modern, atent la detalii.

In living regasim un mobilier modern, cu canapea extensibila si spatiu de depozitare, televizor ultra hd cu diagonala de 152cm si tapet semnat de un designer olandez, menit sa imite structurile de beton.

Dormitorul este dotat cu tv ultra hd diagonala 123 cm si boxe incorporate Harman Kandon, pat matrimonial cu saltea Mobexpert, un dressing pe tot peretele, cu usi oglinda si model vitraliu, si tapet semnat de un producator belgian din pluta de stejar cu insertii cu foita de aur pentru un aspect modern.

Bucataria este open space cu plita electrica, cuptor, hota capacitate 800 metri cubi, cuptor cu microunde incorporat, masina de spalat vase, aparat de cafea, fierbator apa, prajitor paine si vesela completa.

Baia este cu cada si sticla de protectie tratata anticalcar si securizata, iar holul are spatiu de depozitare incorporat in perete, usi glisante din sticla si dressing de haine si incaltaminte.

Dispune de un loc de parcare subteran cu rampa de acces cu asfalt incalzit, sistem senzori si usi cu telecomanda.

Cladirea este in curs de certificare ca si Cladire Verde, cu un confort termic ridicat si costuri scazute la intretinere.

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.

]]>
Wed, 28 Jul 2021 11:27:50 +0300
<![CDATA[EXCLUSIVITATE! imobil secolul XIX, locuinta sau birouri, 160 m, centru ]]> Ultracentral - Exclusivitate - Comision 0% la cumparare

#Welt #Imobiliare va ofere in exclusivitate oportunitatea de a achizitiona aceasta proprietate situata ultracentral in #Cluj-#Napoca.

Se poate utiliza ca spatiu pentru locuit, fiind o #casa boema, sau ca spatiu pentru #birouri avocati, notari etc.

#Apartamentul are cca. 230 mp construiti:
- 120 mp utili + pod inalt amenajabil de aprox. 40 mp + subsol de aprox. 70 mp.

Camerele sunt foarte inalte, avand alura eleganta a secolului XIX.

Este situat la parterul imobilului P+1, avand o curte comuna frumos amenajata in care mai este un singur proprietar.

Un mare beneficiu al proprietatii este ca are 3 intrari separate din curte, dar are si trecere.

Suprafata se poate intrebuinta ca #apartament intreg sau ca 3 spatii cu diferite destinatii (locuinta, #birou, atelier etc.), avand inclusiv contorizari individuale.

Imobilul este bine intretinut si uscat. Asteapta proprietarii potriviti pentru a reda stralucirea acestei proprietati deosebite.

Pentru mai multe detalii si vizionare, va invitam sa ne sunati cat mai curand.

Ioana Tudoran,
Welt imobiliare
]]>
Wed, 28 Jul 2021 11:26:41 +0300
<![CDATA[Vanzare casa individuala Dambu Rotund, 300 mp, cu teren de 720 mp]]> Va oferim spre #vanzare o #casa foarte frumoasa, cu multe posibilitati de utilizare, situata in Dambu Rotund, cu o frumoasa panorama asupra orasului, aflata intr-o zona linistita si, totusi, nu departe de transport in comun, magazine.
#casa a fost edificata in 2005, pe un #teren de 720 mp, fiind construita cu materiale de calitate, scopul construirii ei nefiind #vanzarea.
Are o compartimentare foarte buna, care ii confera versatilitate si o functionalitate deosebita, putand acomoda o familie compusa din trei generatii.
Multiplele avantaje ale acestei proprietati pot fi mai bine sesizate cu ocazia vizionarii acesteia.
#casa poate fi vizionata oricand, cu o programare prealabila de 24 de ore.]]>
Wed, 28 Jul 2021 11:19:32 +0300
<![CDATA[Birouri moderne in cladire clasa A, 340 mp, Buna Ziua]]> Va propun spre închiriere acest spațiu pentru #birouri situat in clădire moderna clasa A, in Buna ziua.

Imobil Premium, cu funcțiuni moderne integrate.

Facilitățile cladirii includ:
- instalatie de climatizare tip aer conditionat multisplit;
- incalzire in pardoseala;
- hol acces cu spatiu de receptie;
- lift Kone panoramic pentru 6 persoane;
- zona de parcare biciclete;
- garaj subteran.

Spatiul de 340 mp este la etajul al doilea si este un open space generos, compartimentat de catre fostii chiriasi in 6 zone de lucru.

Etajul este prevăzut si cu 2 logii (balcoane) pentru a va putea bucura de o priveliște frumoasa.

In pretul afisat sunt incluse 2 locuri de parcare.

Serviciile de management si administrare ale clădirii sunt 2 Euro/mp.

Pentru programarea unei vizionari, ne puteți contacta telefonic.]]>
Wed, 28 Jul 2021 11:06:07 +0300
<![CDATA[Garsoniera 21 mp, strada Cernei, Marasti]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere o garsoniera situata pe strada Cernei in cartierul Marasti.

Aceasta are o suprafata de 21 metri patrati, canmera cu canapea extensibila si spatii de depozitare, o bucatarie, o baie si un hol.

Se inchiriaza mobilata si utilata.

Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati.]]>
Wed, 28 Jul 2021 11:05:11 +0300
<![CDATA[Spatiu comercial / showroom 290 mp, Buna Ziua ]]> Va propun spre #inchiriere un #spatiu #comercial de 290 mp la parterul unei cladiri clasa A, pe o artera intens circulata in cartierul Buna Ziua.

Accesul este foarte facil din strada si are vizibilitate foarte buna.

Spatiul este compus dintr-un open space generos, 2 #birouri separate, 1 chicineta si 1 grup social.

Facilitatile spatiului includ: zona de receptie, instalatie de climatizare tip aer conditionat multisplit, incalzire in pardoseala

In pretul afisat sunt incluse 2 locuri de parcare, cu posibilitatea de suplimentare.

Un #spatiu #comercial modern potrivit pentru showroom, clinica medicala, magazine cu produse Premium etc. (nu se accepta servicii alimentație, magazin alimentar sau sala fitness).

Servicii de management si administrarea clădirii - 2 Euro/mp.

Prețul este negociabil in funcție de perioada contractuala si activitatea desfășurata.

Pentru programarea unei vizionari, mă puteți contacta telefonic.]]>
Wed, 28 Jul 2021 11:01:03 +0300
<![CDATA[Vanzare casa 5 camere, finisata, Floresti/schimb cu apartament Cluj+Diferenta]]> Va oferim spre #vanzare o #casa individuala in #Floresti, avand o suprafata utila de 164 de mp, edificata pe un #teren de 325 de mp, cu front la strada de 12m.

#casa a fost realizata cu materiale de calitate, fiind locuinta familiei.

Este structurata pe 2 niveluri, parter si mansarda, fiind potrivita atat ca si locuinta familiala cat si pentru sediu de firma.

Se vinde partial mobilata si utilata, fiind disponibila in scurt timp dupa semnarea contractului de #vanzare.

Se accepta si schimb, cu #apartament in #Cluj si diferenta.

Poate fi vizionata oricand, cu o programare prealabila. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!

ID-P29165]]>
Wed, 28 Jul 2021 10:34:38 +0300
<![CDATA[Apartament cu 1 camera in Zorilor]]> WELT imobiliare vinde #apartament tip studio cu suprafata TOTALA 49 mp.

#Apartamentul este compartimentat in living+bucatarie+dormitor, baie, hol si terasa.

Dispune de centrala termica proprie, geamuri termopan, usa metalica la intrare si fiind situat aproape de mijloacele de transport.

Se vinde ca in poze.

Ideal pentru investitie!
]]>
Wed, 28 Jul 2021 10:29:43 +0300
<![CDATA[Ocazie! Apartament cu 2 camere Gheorgheni, sub pretul pietei!]]> #Welt #Imobiliare promoveaza la #vanzare un #apartament de 2 camere, semidecomandat situat imediat langa Iulius Mall si FSEGA.

Dispune de finisaje medii, parchet lemn masiv, geamuri termopan si usa metalica la intrare.

#Apartamentul, situat intr-o zona verde, linistita, dar in acelasi timp aproape de mijloacele de transport in comun si de centrele comerciale, este ideal atat ca locuinta personala, cat si pentru investitie.

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ne contactati!]]>
Wed, 28 Jul 2021 10:29:35 +0300
<![CDATA[Apartament ULTRAFINISAT, zona ansamblului LUMINIA, 64 MP, panorama superba]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament cu 64 mp suprafata totala, compartimentat astfel: un dormitor, un living+bucatarie(posibil de separat), o baie, hol, balcon tip logie.

Zona este una favorabila investitiei pentru #inchiriere studentilor UMF.

Pentru mai multe detalii si vizionari, va rugam sa ne contactati!

]]>
Wed, 28 Jul 2021 10:29:20 +0300
<![CDATA[Apartament de vis in zona cea mai buna a Clujului]]> Avem placerea sa va prezentam spre cumparare #apartament cu 4 camere, finisaje de lux, situat in cartierul Andrei Muresanu.

Este situat la etaj 1 in bloc tip vila format doar din P+2.

Are o suprafata totala de peste 100 mp si este format din: living, 2 dormitoare, 1 dressing (se poate face inapoi dormitor), 2 bai cu geam, hol, bucatarie si 2 balcoane.

Se vinde mobilat si utilat complet, ca si in poze. Dispune de incalzire in pardoseala.

Ultrafinisat!

Merita vazut!]]>
Wed, 28 Jul 2021 10:26:42 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere de inchiriat cu garaj, in Floresti, zona Eroilor]]> #Welt #Imobiliare intermediaza #inchirierea unui #apartament cu 3 camere, situat in #Floresti, zona Eroilor.

#Apartamentul este situat la etaj intermediar intr-un bloc nou, izolat termic, este compus din living cu bucatarie, 2 dormitoare, baie, balcon.

Se inchiriaza mobilat si utilat, dotat cu centrala termica, termopane, usa metalica.

Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati.]]>
Wed, 28 Jul 2021 10:23:44 +0300
<![CDATA[Apartament ultrafinisat, zona ansamblului LUMINIA, panorama superba]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament cu 2 camere, decomandat, situat la etajul 7.

Dispune de 62 mp suprafata totala, compartimentat astfel: un dormitor, un living+bucatarie, o baie, hol, balcon.

Zona este una favorabila investitiei pentru #inchiriere studentilor UMF.

Pentru mai multe detalii si vizionari, va rugam sa ne contactati!

]]>
Wed, 28 Jul 2021 10:21:13 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, 52 mp, decomandat, etaj intermediar, Manastur]]> Va propun spre #vanzare un #apartament cu 2 camere, luminos si calduros in Manastur.

#Apartamentul are suprafata utila de 52 mp si este compus din: hol, living, dormitor, bucatarie, baie cu geam si balcon.

Orientarea #apartamentului este sudica, iar imobilul este izolat temic.

Este situat intr-o zona cu acces facil, avand in apropiere parcuri de joaca pentru copii, cresa, gradinita, scoala, mijloace de transport, magazine, piete agro alimentare si multe altele.

Pentru detalii si vizionari va stam la dispozitie!
]]>
Wed, 28 Jul 2021 10:19:21 +0300
<![CDATA[Casa individuala, cartierul Tineretului, partea de jos, 194 mp, 600 mp teren]]> #casa noua, situata in zona Voronet, in imediata apropiere a noului parc al orasului, "Padurea #Clujenilor - Parcul Tineretului". Aceasta este in curs de constructie avand ca termen de finalizare, prima parte a anului 2022.
Dispune de o compartimentare excelenta, gandita pana la cel mai mic detaliu. Este conectata la toate utilitatile (apa, gaz,curent,canalizare,fibra optica). Ofera o frumoasa panorama asupra orasului si beneficeaza de soare pe toata durata zilei, datorita expunerii sudice. Din punct de vedere tehnic, aceasta va beneficia de un pachet premium pentru executia si materialele folosite. Un mare avanaj il poate constitui faptul ca noul proprietar ,poate urmari intregul proces de constructie inca din faza incipienta, precum si o anumita personalizare a spatiului interior. Recomand aceasta proprietate si datorita bonitatii dezvoltatorului.]]>
Wed, 28 Jul 2021 10:07:47 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere decomandat, cu CT, 2 parcari, Zorilor, aproape de UMF]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare #apartament cu 3 camere, decomandat, finisat, in Zorilor.

Parter inalt peste garaje, bloc reabilitat termic, zona verde, linistita.

#Apartamentul oferit spre #vanzare este finisat cochet si este aproape de mijloace de transport in comun, magazine, scoli, fiind ideal ca si locuinta dar si ca investitie, fiind aproape de UMF.

Compartimentare: bucatarie, 2 bai, 3 dormitoare, hol, debara si balcon.

La doua minute de mers pe jos regasiti magazin non stop, Mega Image, Profi, farmacii,posta, scoli,gradinite, facultati,banci etc.

Suprafata totala 70 mp.

Pentru mai multe detalii astept sa ne contactati.]]>
Wed, 28 Jul 2021 09:52:41 +0300
<![CDATA[ Apartament 3 camere decomandat, 2 bai, 2 balcoane, garaj, Zorilor, str. Pasteur]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare #apartament cu 3 camere, situat in #Cluj-#Napoca, zona UMF.

Pozitionat la etajul 4, #apartamentul este compartimentat din 3 camere decomandate, 2 bai, 1 bucatarie, 2 balcoane, hol si 1 camara.

Orientarea #apartamentului este estica in partea de bucatarie si sufragerie, iar dormitoarele au orientare vest.

#Apartamentul dispune de usa metalica la intrare, centrala termica proprie, tamplarie PVC cu geamuri termopan, A/C.

In pretul de #vanzare al #apartamentului este inclus si un garaj de beton in curtea blocului.

Acest #apartament reprezinta o optiune ideala pentru investitie, fiind pozitionat intr-o zona excelenta pentru studentii la UMF.

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ma contactati!
]]>
Wed, 28 Jul 2021 09:49:25 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, finisat, imobil nou, Zorilor]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre cumparare #apartament cu 2 camere in cartierul Zorilor.

#Apartamentul se afla la parterul unui imobil nou.

Cei 53 mp de sunt distribuiti astfel: living si bucatarie, dormitor, baie, dressing.

Dispune de centrala termica proprie si finisaje de calitate superioara.

Pentru mai multe detalii astept sa ma contactati.]]>
Wed, 28 Jul 2021 09:48:23 +0300
<![CDATA[Apartament 230 mp SU totala in cartier Andrei Muresanu, garaj+beci, zona Engels]]> Va propunem un #apartament exclusivist cu 6 camere, situat la etajul 2 al unui bloc construit in anii 90', cu suprafata utila de 189 metri patrati + 37 metri patrati balcoanele.

#Apartamentul este dispus astfel: 5 camere + living + bucatarie + 2 bai + 4 balcoane, debara, hol.

#Apartamentul dispune de garaj, inclus in pretul afisat.

Situat in intr-o zona exclusivista, #apartamentul si privelistea minunata este alegerea potrivita pentru o familie sau protocol.

Merita vazut !

]]>
Wed, 28 Jul 2021 09:47:48 +0300
<![CDATA[3 camere, modern, parcare subterana, terasa, ideal investitie, Zorilor, zona UMF]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament cochet langa UMF.

#Apartamentul are suprafata utila totala de 80 mp si este compartimentat astfel:living+bucatarie, 2 dormitor, baie, hol, plus terasa de aproximativ 100 mp.

Pret usor negociabil.

Pentru vizite sunati cu incredere.]]>
Wed, 28 Jul 2021 09:45:46 +0300
<![CDATA[Apartament cu 3 camere, Zorilor]]> #Welt #Imobiliare va propune spre cumparare un #apartament cochet si foarte bine intretinut, cu 2 camere decomandate, living + bucatarie deschisa, baie si balcon inchis.

#Apartamentul este situat in cartierul Zorilor, intr-o zona extrem de linistita, la 2 minute de Piata Agroalimentara, cat si de alte centre comerciale, banci si farmacii.

Pentru vizionare sau orice informatii aditionale, apelati la serviciile noastre.]]>
Wed, 28 Jul 2021 09:44:14 +0300
<![CDATA[Zona UMF - Apartament de 4 camere decomandat, Zorilor, strada Pasteur]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare #apartament cu 4 camere, situat in #Cluj-#Napoca, zona Louis Pasteur, cartierul Zorilor.

Pozitionat la etajul 3 al unui imobil cu 4 etaje, #apartamentul este compartimentat din 4 camere decomandate, 2 bai, 1 bucatarie,1 balcon si 1 camara.


Acest #apartament reprezinta o optiune ideala pentru investitie, fiind pozitionat intr-o zona excelenta pentru studentii la UMF.


Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ma contactati!
]]>
Wed, 28 Jul 2021 09:41:18 +0300
<![CDATA[Apartament 4 camere, 2 bai, decomandat, garaj, Zorilor]]> De #vanzare #apartament cu 4 camere, decomandat, in cartierul Zorilor, prin #Welt #Imobiliare.

Zona accesibila, aproape de magazine, banci si centrul orasului, nu departe de mijloacele de transport in comun.
Compartimentare: 4 camere, 2 bai, bucatarie, balcon.

Detine centrala termica proprie, geamuri termopan, usa intrare metalica.

Mobilat si utilat. In pret intra si un garaj.

Se afla intr-o zona cheie a cartierului Zorilor, in apropiere de toate punctele de interes.

Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati.]]>
Wed, 28 Jul 2021 09:39:34 +0300
<![CDATA[Apartament in cartierul Zorilor, suprafata 91 mp]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un frumos si cochet #apartament, situat in cartier Zorilor.


Locuinta e pe doua nivele:
-nivel 1(53m2): un dormitor, 2 bai, un hol, un living+bucatarie open space spatios.
-nivel 2(38m2), un dormitor, un hol si un dressing

In CF apare ca #apartament pe ambele nivele, astfel se poate achizitiona si cu credit!

Se vinde cu tot cu loc de parcare lateral blocului, pentru care este CF separat.

Dispune de toate utilitatile si finisajele premium.

Perfect pentru investitie sau pentru o familie.


]]>
Wed, 28 Jul 2021 09:37:29 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament cu 2 camere, decomandat, terasa, parcare, cartier Europa ]]> Va prezint un superb #apartament din cartierul Europa intr-un imobil nou.

Suprafata totala utila de 72 mp include living spatios cu bucatarie, 2 dormitoare decomandate, baie (cu geam), terasa.

Finisajele si mobilierul sunt de cea mai inalta calitate, fiind amenajat cu o desosebita atentie la detalii si un maxim de confort si spirit practic.

Pentru achizitie va rog sa ne contactati.

]]>
Wed, 28 Jul 2021 09:31:21 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, ultracentral, loc parcare]]> Oferim spre #inchiriere #apartament cu 2 camere, pe 2 nivele, in zona centrala, pe Iuliu Maniu, cu loc de parcare inclus in curtea imobilului.

#Apartamentul este impartit in:

-parter cu:
- bucatarie cu plita pe gaz, cuptor electric, frigider, congelator etc., centrala termica.
- living cu canapea extensibila, corpuri depozitare
- baie amenajata modern

- demisol cu:
- dormitor - pat matrimonial
- dresing.

#Apartamentul a fost renovat recent.
A fost instalat un sistem de ventilatie cu recuperare de caldura - ceea ce face ca aerul sa fie totdeauna proaspat si uscat, iar cheltuielile la intretinere sa fie foarte mici.

Pentru mai multe detalii vezi clipul video.
Contacteaza-ne!]]>
Wed, 28 Jul 2021 09:22:39 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, UMF 12 min, cheltuieli incluse]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament cu 2 camere situat in cartierul Zorilor, la 12 minute de mers pe jos de UMF.

Toate cheltuielile sunt incluse:
- incalzire (gaz), cablu-tv/internet, curentul electric, apa rece/calda, gunoi, curatenie/curent electric #casa scarii.

#Apartamentul este semidecomandat, compartimentat astfel:
- dormitor cu pat matrimonial, sifonier etc.
- bucatarie deschisa cu masina de spalat vase, rufe, cuptor cu microunde, frigider, televizor
- living cu loc de luat masa etc.
- baie amenajata modern
- terasa de 12mp.

Cladirea este supravegheata video si cu parcare in curtea imobilului.

Contacteaza-ne!]]>
Wed, 28 Jul 2021 09:22:05 +0300
<![CDATA[Apartament cu 3 camere, garaj, 100mp Buna ziua]]> #Welt #Imobiliare va propune sper #inchiriere un #apartament cu 3 camere spatios (100 mp utili), in cartierul Buna Ziua, strada Zaharia Stancu.
Se afla la:
- 2 min de Home Garden
- 7 min de Lidl
- 7 min Terenuri de Tenis
- 15 min Sigma Shopping Center

#Apartamentul este compus din:
- 1 living cu bucatarie,
- 2 dormitoare
- 1 baie si
- 1 camara.

#Apartamentul dispune si de un loc de parcare in garaj subteran,aparat de aer conditionat si un balcon generos.
Expunere S-V (livingul si un dormitor) si N (dormitorul mai mic)

Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati!]]>
Wed, 28 Jul 2021 09:17:28 +0300
<![CDATA[De vanzare, apartament cu 2 camere decomandate, zona FSEGA]]> #Welt #Imobiliare intermediaza #vanzarea unui #apartament spatios, amplasat intr-o zona cu multiple facilitati, aranjat cu mult bun gust, ideal pentru o familie.

#Apartamentul este situat la etaj intermediar intr-un imobil cu 8 niveluri.
Compartimentarea acestuia este decomandata, fiind gandit astfel: 2 camere, bucatarie, hol, debara, baie si 2 balcoane inchise.
Suprafata totala este aprox 60 mp.

Beneficiaza de CT proprie, geamuri termopan si usa metalica la intrare.

Se ofera spre #vanzare complet mobilat si utilat.

]]>
Wed, 28 Jul 2021 09:07:20 +0300
<![CDATA[Ocazie! Apartament cu 2 camere, Gheorgheni, etaj 3]]> Oferim spre #vanzare #apartament de 2 camere + balcon, in cartierul Gheorgheni.

Este amplasat ideal, fiind aproape de spatii verzi, scoli, gradinite, magazine, farmacii etc.

Este usor accesibil cu masina, autobuz sau pe jos.

Dispune de finisaje medii.

Necesita cateva eforturi de reamenajare insa este in stare buna si locuibil.

Pretul este usor negociabil.

Se poate achizitiona si prin credit.

Pentru vizite si informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati!
]]>
Wed, 28 Jul 2021 09:01:45 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, etaj 3, parcare subterana, centru, Record Park]]> #Welt #Imobiliare ofera spre închiriere #apartament cu 2 camere ultrafinisat și mobilat, situat în zona semicentrală, într-un ansamblu rezidențial nou și modern, Record Park.
#Apartamentul se află la prima #inchiriere, este poziționat la etajul 3 al imobilului, iar orientarea sudica, partial spre curtea interioara amenajata cu spatiu verde, oferă multă liniste și astfel un mediu foarte plăcut. Având o suprafață utilă de 57mp, #apartamentul prezintă o compartimentare foarte practică: living împreună cu bucătăria, dormitor, baie, hol și un balcon foarte generos, de 11 mp. Electrocasnicele sunt de foarte buna calitate, blatul la bucatarie din compozit, aerul conditionat ofera 2 unitati, atat in living cat si in dormitor, iar in living urmeaza sa fie instalat si un Smart TV.
Record Park beneficiaza de un supermarket Mega Image la parter, spatii verzi, zone recreative, restaurant, acces facil la World Class, iar pozitionarea langa cladirile The Office si distanta foarte mica fata de zona ultracentrală, fac din acest ansamblu o alegere potrivita si un loc excelent pentru locuit. Confortul in #apartament este imbunatatit de o izolare foarte buna a blocului și de ferestrele de calitate cu 3 rânduri de sticlă.]]>
Wed, 28 Jul 2021 08:01:22 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere decomandat Kaufland Manastur]]> De inchiriat #apartament 2 camere decomandat, 50mp in zona Kaufland Manastur.

#Apartamentul dispune si de loc de parcare.

Compartimentare:
- hol intrare - spatiu depozitare ascuns si masina de spalat haine
- bucatarie utilata si mobilata complet
- 2 camere cu canapele extensibile si spatiu extra prin integrarea balcoanelor
- baie cu cada

Pentru mai multe detalii vezi clipul video sau contacteaza-ma :)]]>
Tue, 27 Jul 2021 21:45:17 +0300
<![CDATA[Apartament 1 camera, 43 mp, modern, zona Marasti, imobil nou]]> Va oferim spre #inchiriere #apartament amenajat modern intr-un complex rezidential nou, 1 camera dar impartita cu zona living si dormitor, 43 mp utili, pe Fabricii.

Pentru a intelege mai bine spatiul, vezi clipul video de prezentare.

Este compartimentat astfel:
- se intra in living unde ai cuier, mobilier depozitare papuci, etajere, sofa extensibila, masuta joasa, sifonier si etajere
- nisa dormitor cu pat matrimonial, noptiere, flatscreen TV
- acces balcon
- baie amenajata modern, cu cabina de dus
- bucatarie cu plita electrica, cuptor electric mic, cuptor cu microunde, frigider cu congelator, masa cu scaune, zona cu spatii depozitare, sifonier, #birou cu scaun - se poate muta in living.

#Apartamentul are centrala termica proprie si termoizolatie excelenta. Este racoros vara pentru ca nu bate soarele direct si calduros iarna pentru ca e bine izolat.


]]>
Tue, 27 Jul 2021 21:45:05 +0300
<![CDATA[APARTAMENT de 2 camere+balcon, 57 mp, la DOAR 5 MINUTE de CENTRU]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament 2 camere, zona Hermes.

#Apartamentul are o structura semidecomandata si este compus din: 2 camere SPATIOASE, bucatarie MARE cu debara, hol, sas, baie si un balcon.

Suprafata totala este 57 mp.

Centrala termica noua.

Recomand cu incredere aceasta locuinta pentru o investitie de succes sau pentru un cuplu care doreste sa locuiasca aproape de centrul orasului.

Pentru a te convinge ca acest #apartament este viitoarea ta locuinta, te astept la o vizionare!]]>
Tue, 27 Jul 2021 20:57:46 +0300
<![CDATA[ Apartament cu 3 camere, 67 mp, Gheorgheni, zona Rebreanu]]> Iti dorest APARTMENTUL IDEAL pentru familia ta?

WELT Imobiliare va ofera spre cumparare un #apartament cu 3 camere, avand o suprafata utila de 67 mp, situat in cartierul Gheorgheni.

#Apartamentul este compartimentat astfel: bucatarie, hol, debara, 3 camere, balcon si baie.

Compartimentarea este optima.

Ca si localizare imobilul se afla situat intr-o zona buna, avand locuri de joaca, magazine, scoala primara, cresa, gradinita, aflandu-se in imediata apropiere a mijloacelor de transport in comun.

Pentru o mai buna perceptie, va asteptam la vizionare!]]>
Tue, 27 Jul 2021 19:50:34 +0300
<![CDATA[Apartament cu 2 camere + terasa + parcare subterana, etaj 2, Borhanci]]> Oferim la #vanzare #apartament cu 2 camere + terasa + parcare subterana, etaj 2, Borhanci.

Suprafata totala este de peste 60 mp si este compus din bucatarie+living, hol, dormitor, baie si terasa.

#Apartamentul se vinde finisat cu materiale de calitate superioara.

Se vinde mobilat si utilat.


Zona in care se afla #apartamentul permite accesul facil catre mijloacele de transport in comun, magazine.

Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati.]]>
Tue, 27 Jul 2021 19:31:59 +0300
<![CDATA[Zona Horea - apartament 2 camere, etaj 1, potential investitie!]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament 2 camere, 50 mp, etaj intermediar, zona Horea, la 5 -10 minute de centru.

#Apartamentul este compus din 2 camere, bucatarie, baie, hol si debara plus un mic balcon.

Exista posibilitatea de recompartimentare in living cu bucatarie + 2 camere decomandate!

Pentru vizite si informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati!]]>
Tue, 27 Jul 2021 19:06:29 +0300
<![CDATA[ULTRACENTRAL 3 apartamente cu locuri de parcare ]]> Va oferim oportunitate de a achiziționa o proprietate deosebita situata ultracentral intre B-dul Eroilor si 21 Decembrie 1989.

Proprietatea este renovata integral si cei 100 mp de mp. sunt dispuși astfel:
- parter - 2 #apartamente cu cate 1 camera, 1 bucătărie si 1 baie.
- mansarda - 1 #apartament cu living, dormitor, bucătărie si baie.

Cele 2 #apartamente de la parter au loc pentru terasa si in curtea comuna sunt 2 locuri de parcare.

Se vinde mobilat si utilat, iar prețul este ușor negociabil.

ID Proprietate: P29168]]>
Tue, 27 Jul 2021 18:34:11 +0300
<![CDATA[ Apartament 2 camere+birou, decomandat, 74 mp, zona strazii Titulescu!]]> #Welt #Imobiliare ofera la #vanzare #apartament, situat în zona strazii Titulescu, cartierul Gheorgheni.

Suprafata utila este de aprox. 74 mp si este compus din: bucatarie+loc de luat masa, doua dormitoare, hol si baie. Dispune si de un #birou la demisol.

#Apartamentul este perfect pentru o familie sau firma fiind la 10 minute pe jos de centru.

Zona cu acces spre mijloacele de transport in comun, scoli, gradinite, magazine etc.]]>
Tue, 27 Jul 2021 18:27:36 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere in Gheorgheni, zona Iulius]]> Va propun spre #vanzare un #apartament de 3 camere semidecomandate, in cartierul Gheorgheni.

#Apartamentul este compartimentat astfel: bucatarie + living, 2 dormitoare, baie, balcon.

Este excelent pentru investitie cat si pentru uz personal, fiind in apropierea magazinelor, farmaciilor si a statiei de autobuz.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati!]]>
Tue, 27 Jul 2021 18:25:06 +0300
<![CDATA[ Apartament de vanzare cu 2 camere, Gheorgheni, zona Rebreanu]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament cu 2 camere, semidecomandat, situat in cartierul Gheorgheni.

Este situat la parter inalt, compartimentat in bucatarie, camera de zi, dormitor, baie, debara, balcon inchis si 2 holuri.
Beneficiaza de boxa la subsol.

Pentru alte detalii, va rog sa ne contactati.]]>
Tue, 27 Jul 2021 18:19:45 +0300
<![CDATA[GHEORGHENI - Apartament cu 2 camere, aleea Baita]]> De #vanzare #apartament cu 2 camere in Gheorgheni, zona Mercur, aproape de Iulius Mall, FSEGA.

Zona este foarte buna si linistita, cu mult spariu verde in jur si parc in fata blocului, aproape de mijloacele de transport in comun, magazine, ideala pentru investitie.

#Apartamentul este compus din 2 camere, bucatarie, baie, hol, SAS, debara si balcon mare.

Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Tue, 27 Jul 2021 18:17:41 +0300